4 factori pe care trebuie sa ii iei in considerare cand cumperi bijuterii

Bijuteriile personalizate sunt un mod incredibil de a oferi un cadou de neuitat. Indiferent de ocazie, alegerea unui cadou care este unic pentru destinatar sigur va starni sentimente durabile si amintiri puternice.

Cand esti gata de a cumpara bijuterii personalizate pentru cineva drag, exista cateva intrebari la care ar trebui sa raspunzi inainte de a stabili un design personalizat. Este bine sa te gandesti la aceste intrebari inainte de a alege ceva atat de important ca bijuteriile personalizate.

 

1.Care metal este cel mai bun?

Alegerea unui metal pentru bijuterii pare adesea o chestiune de estetica pura. In timp ce aspectul unui metal este incredibil de important, trebuie in acelasi timp sa se tina seama si de uzura unui metal. Multi oameni sunt sensibili sau chiar alergici la anumite tipuri de metale si este important sa se ia in considerare posibilitatea ca persoana iubita sa nu poata purta bijuteriile daca sunt dintr-un metal care nu interactioneaza bine cu pielea. Exista adesea multe optiuni pentru a obtine un stil specific pentru bijuteriile personalizate, cum ar fi inlocuirea aurului alb cu argint, iar costul mai mic poate face o mare diferenta.

2. Ce fel de personalizare vrei?

Tipul de personalizare pe care il doresti va avea un impact mare asupra alegerilor tale atunci cand vei cumpara bijuterii personalizate. Modelele variaza de la imagini simple gravate, la aranjamente unice, la semnaturi gravate sau la mesaje. Gandeste-te ce mesaj doresti sa ii comunici iubitei tale prin intermediul bijuteriilor si incearca sa alegi un tip de personalizare care sa se potriveasca acelui mesaj. Mesajele subtile ar putea fi cel mai bine comunicate prin felul bijuteriei alese, in timp ce mesajele mai directe ar putea fi cel mai bine servite de o gravura.

3. Ce tip de bijuterie se potriveste cel mai bine?

Odata ce ai decis ce stil de personalizare este potrivita pentru tine, vei dori sa alegi un tip de bijuterie. Unele modele de personalizare nu functioneaza bine cu anumite tipuri de bijuterii. De exemplu, un inel poate sa nu aiba suficient spatiu pentru a avea o gravura lizibila, dar un colier sau o bratara poate fi o optiune mai buna.

4. Aspectul se va potrivi ?

La aceasta intrebare poate fi mai greu de raspuns din cauza stilului personalizat al fiecarui individ. Daca iubita ta poarta o multime de bijuterii sau se bucura de bijuterii mai mari, ia in considerare optiunile mai mari si mai indraznete. Pentru cineva care nu poarta multe bijuterii, o piesa mai subtila sau mai subtire s-ar putea dovedi cu adevarat valoroasa.

Dupa ce ai raspuns la aceste intrebari, vei fi mult mai pregatit sa cumperi bijuterii personalizate. Alegerea piesei potrivite pentru persoana iubita nu doar ca te va recompensa, ci vei fi si rasplatit pe masura.