4 motive pentru care ar trebui sa iti instalezi gazon sintetic in curtea ta

582

Sa ai iarba verde in curtea ta pe tot parcursul anului poate fi greu de realizat daca locuiesti intr-un loc foarte calduros sau rece. Cu toate acestea, asta nu te impiedica sa ai iarba sintetica. Aceasta este raspunsul daca doresti sa iti pastrezi mediul inconjurator verde si nu ai timp sa lucrezi din greu pentru gazonul tau.

Daca intentionezi sa instalezi un gazon sintetic, tot ceea ce trebuie sa faci este sa cauti online companiile care furnizeaza asa ceva si se ocupa si de montarea sa. Ele au o gama larga de tipuri din care poti alege iar preturile sunt mult mai ieftine decat in multe dintre magazinele fizice.

1. Nu este necesara intretinerea! – Spre deosebire de iarba naturala, cea artificiala nu are nevoie de apa sau de lumina soarelui pentru a creste. Asigura-te ca este instalata corect, astfel incat aceasta sa dureze mult timp si sa arate elegant. Nici macar nu trebuie cosita sau esa fie deteriorata de conditiile extreme meteorologice. Stim cu totii ca peluzele verzi necesita o munca grea, asadar, daca esti o persoana ocupata, ar trebui sa optezi pentru gazonul artificial.

2. Nu moare din cauza miscarii- Poti sa iti amplasezi trambuline si alte obiecte pe peluza ta fara sa risti ca zona de sub ele sa devina maro. Odata ce elimini greutatea, acest tip de iarba va reveni la forma sa originala, iar culoarea nu se va schimba. Aceasta poate gestiona cu adevarat traficul fara a se deteriora. Acest lucru inseamna, de fapt, ca te poti bucura de mai mult timp petrecut in aer liber.

3. Un mediu prietenos si sigur pentru copii- Poti sa iti lasi copiii sa se joace pe peluza ta. Singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa verifici daca nu este nici un lucru ascutit care sa fie prezent, care sa ii raneasca. Nu iti face griji daca animalele de companie urineaza pe ea, deoarece poti sa o curati foarte usor. Deseurile lichide se vor evapora.

4.Relaxare si racoritoare- O sa iti iubesti gradina si gazonul mai mult pe masura ce acestea vor ramane verzi pe toata perioada anului. Plantele inflorite vor arata mult mai atragatoare intr-un astfel de mediu.

Este de luat in considerare si faptul ca avand iarba artificiala, praful se va reduce. Atunci cand ploua, scapi de noroi. Este esential sa instalezi pavele pentru a avea o pasarela curata atunci cand te plimbi prin curtea sau prin gradina ta.