Adaugati un plus de frumusete petrecerii prin amplasarea unui candy bar

134

Cautati un mod colorat, capricios sau clasic pentru a servi un desert oaspetilor dumneavoastra la receptia pe care o organizati? Luati in considerare un bufet cu prajituri.

Sa nu credeti ca doar copiii iubesc dulciurile, prajiturile si bomboanele ci si adultii le adora, unii dintre ei poate chiar mai mult. Atunci cand va ganditi ce fel de bar de dulciuri doriti, alegeti un bar cu bomboane si prajituri pentru oaspetii dumneavoastra. Puteti alege prajituri de o singura culoare, (poate fi culoarea pe care o iubiti cu adevarat) sau puteti crea bomboane monocromatice. Puteti decora acest bar cu flori, panglici sau alte elemente decorative, care sa se potriveasca cu tema petrecerii, indiferent ca este vorba de o nunta, de o cumatrie, de un cocktail sau de o alta petrecere.

Un candy bar, nu doar ca adauga un plus de distractie si de frumusete evenimentului, dar actioneaza si ca un incepator de conversatie si o modalitate de a transforma oamenii care odinioara erau straini in prieteni cu amintiri comune. Dulciurile lumineaza dispozitia oamenilor, iar acestia vor interactiona mai usor.

Exista o arta pentru a crea un bufet de dulciuri memorabil, iar ca majoritatea oamenilor, este posibil sa nu stiti sigur de unde sa incepeti si s-ar putea ca nici timpul sa nu va permita. Din aceasta cauza, au aparut firmele care organizeaza astfel de lucruri, precum Dolce Amaro, un creator de candy bar Bacau delicios si atragator. Alegand Dolce Amaro, veti obtine cele mai gustoase prajituri care o sa va placa si o sa ii incante pe oaspetii dumneavoastra. Consultati-va cu intreaga echipa pentru a alege ceea ce functioneaza cel mai bine, machetele, culorile si modelele. Discutati cu cei de la Dolce Amaro si spuneti-le exact ceea ce cautati. Fiti creativ! Candy bar-ul poate fi romantic, vesel sau plin de umor, nu doar prin culorile ambalajelor si a prajiturilor, ci si prin modul in care sunt aranjate. Etichetele personalizate si elementele centrale comestibile sunt si ele foarte atragatoare.

Un candy bar este o idee minunata pentru orice petrecere, fiind din ce in ce mai popular in ultimii ani, deoarece fiecare oaspete poate alege dulciurile in functie de gustul sau, contribuie la decorul receptiei si este prietenos cu bugetul.

Prajiturile pot fi amplasate in bufete vintage, pe mese inspirate din mediul rustic, in diverse boluri, sertare, borcane frumoase, boluri, platouri si alte recipiente.

Amintiti-va, ca varietatea este condimentul vietii! Fie ca serviti un numar mai mare sau mai mic de invitati, este important sa pastrati un sortiment de arome si de texturi diferite in timp ce urmati spiritul temei. Bomboanele si produsele de cofetarie disponibile in cat mai multe culori posibile vor completa starea de spirit a zilei.

Proiectat bine, un candy bar poate fi lucrul care va lumina evenimentul dumneavoastra special si va deveni memorabil.