Amenajeaza-ti baia cu accesorii elegante

414

Accesoriile pentru baie au potentialul atat de a spori, cat si de a distrage atentia estetica a incaperii tale. Prin urmare, daca doresti ca prietenii sau colegii tai sa iti laude baia, este necesar sa o echipezi cu accesorii elegante.

O baie frumos decorata, cu accesorii de baie extrem de functionale, este ceva la care toata lumea viseaza, dar cand vine vorba de a-si realiza visul, multe persoane ezita sa investeasca prea multi bani in aceste accesorii, considerandu-le a fi o investitie inutila.

Daca doresti sa cumperi accesorii pentru baie online sau dintr-un magazin local pentru baia nou construita sau renovata, citeste cu atentie acest articol. Vom descrie principalele obiecte care pot transforma aspectul baii.

Bare si inele pentru prosop

Prosoapele sunt unele dintre cele mai decorative elemente ale baii. Ele sunt disponibile intr-o serie de stiluri si dimensiuni variate pe piata. Deci, le poti potrivi cu usurinta cu decorul si cu alte accesorii ale camerei. Pentru confort dar si pentru un mare impact vizual, acestea trebuie plasate intr- o pozitie strategica. De obicei, barele pentru prosoape montate pe perete sunt de 48 de centimetri inaltime, dar acestea pot varia in functie de cerintele tale.

Dispensere pentru sapun

La fel ca barele pentru prosoape, dozatorul de sapun este, de asemenea, un accesoriu decorativ pentru baie. Dispenserele de sapun sunt disponibile pe piata intr-un numar mare de forme si dimensiuni, cum ar flori, cochilii, care se potrivesc bine cu decorul baii. Ele sunt disponibile in numeroase materiale cum ar fi sticla mata, ceramica si portelanul. De asemenea, poti cumpara dozatoare de sapun in seturi, impreuna cu alte accesorii de baie potrivite, inclusiv inele pentru prosop, cosuri de gunoi, cuiere, suporturi pentru periutele de dinti, acestea oferind un aspect coordonat pentru spatiul tau.

Uscatoare de maini

In prezent, uscatoarele de maini au devenit, unul dintre principalele obiecte decorative si functionale din baie. Acestea sunt disponibile in doua stiluri, inclusiv cu buton sau automate. Majoritatea uscatoarelor de maini cu buton sunt prevazute cu duza rotativa si pot fi utilizate si pentru uscarea parului si a fetei. Ele iau circa 45 de secunde pentru a-ti face mainile uscate si sunt la mare cerere in zilele noastre, datorita preturilor lor ieftine, in timp ce uscatoarele automate sunt disponibile pe piata la tarife mai scumpe. Aceste tipuri de uscatoare de maini utilizeaza senzorul infrarosu pentru a detecta mana si pentru a fi pornite.

Dispensere pentru hartie

La fel ca uscatoarele de mana, distribuitoarele de hartie sunt de asemenea disponibile cu buton si automate. Folosite mai mult in incaperile cu trafic mai mare, acestea sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a mentine igiena mainilor.