And- Flor – transport international de persoane

Odata cu libera circulatie a persoanelor instituita de intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, transportul persoanelor pe plan international a crescut considerabil de la an la an pana in prezent. Numarul romanilor care au decis sa lucreze in afara tarii creste de la zi la zi iar cei care traverseaza granitele din interese personale, precum calatoriile, concediile sunt din ce in ce mai multi.

Nu toata lumea recurge sa calatoreasca pe cale aeriana din diverse motive sau cu masina personala. Multe persoane prefera sa recurga la o firma de transport international de persoane care sa le duca la destinatia dorita, mai ales daca aceasta este in Europa.

Tari precum Austria, Germania, Belgia, Olanda, Franta, Luxemburg, Cehia, Slovacia sunt la mare cautare de catre romani, din aceasta cauza infiintandu-se compania de transport international And-Flor, cu sediul in Suceava. Aceasta firma are o vasta experienta in domeniu, exercitandu-si activitatea de peste 15 ani.

In parcul auto And-Flor se regasesc 32 de autovehicule, trailere pentru transport si remorci acoperite pentru bagaje. Principalele facilitati regasite la bord sunt aerul conditionat, televizor, wc si scaune reglabile, totul pentru confortul pasagerilor.

Cele mai importante caracteristici ale companiei sunt mijloacele de transport moderne, seriozitatea, siguranta, confortul, soferii profesionisti care detin atestate si sunt testati periodic din punct de vedere medical si psihologic si serviciile de inalta calitate care respecta standardele europene.

Pretul pentru fiecare traseu in parte se poate afla accesand pagina web, www.and-flor.ro sau la numerele de telefon 0741 736 330, 0722 566 018.

Pe langa serviciul de transport persoane, And-Flor activeaza si in domeniul inchirierilor auto, in transportul masinilor dar si al coletariei. Astfel, se pot inchiria autocare de 47+2 locuri si microbuze de 16 locuri respectiv 8+1 locuri. Coletele se transporta pe ruta Romania – Europa si retur, cu preluare si livrare direct la adresa. Transportul masinilor se realizeaza cu ajutorul platformelor, omologate si autorizate la nivel international, exact la locatia solicitata.

Pentru anul 2018, sunt valabile urmatoarele promotii:

  • Orice bilet achizitionat dus-intors beneficiaza de un discount de 10 euro.
  • Se pot transporta 45 kg de bagaj, cantitate care este inclusa in pretul biletului, iar ceea ce depaseste se taxeaza cu 1 euro/kg.
  • Transportul se realizeaza de la adresa la adresa.
  • Fiecare pasager primeste o gustare pe drum.

Copiii care au varsta de sub 1 an pot calatori gratuit, copiii cu varsta intre 1 si 12 ani, beneficiaza de 50% reducere, grupurile de minimum 9 persoane au o reducere de 10%, precum si elevii, studentii si pensionarii,  beneficiaza de aceasta reducere.