Baschetul, un sport iubit

De-a lungul anilor, bachetul a evoluat de la un sport clasic la unul mai modernizat. Spre exemplu, lucrurile se schimba de la aruncatul pentru 2 puncte in aruncatul pentru 3 puncte, de la simple aruncari la cosi pana la alley hoops-uri bine realizate si dunk-uri artistice. Si in ultimul rand, dar nu cel din urma, aspectul, a inceput de la short-uri pana deasupra genunchiului pana la short-uri sub genunchi.

Baschetul continua sa ridice audienta in picioare. Nu e de mirare ca numele acestui sport deja a aterizat printre cele mai faimoase sporturi din lume.

Baschetul este atat de popular, incat aproape orice tara din Asia, Europa si Statele Unite ale Americii joaca acest sport. Aproape fiecare individ stie sa joace acest sport. Am vazut oameni care joaca baschet in sala sau afara de nenumarate ori, dar este un sport cel mai mult practicat in afara pe strazi. Echipament special pentru acest sport, in afara de minge si cos nu este necesar pentru o persoana, in asa fel incat sa joace jocul.

Exista cateva motive pentru care baschetul si-a solidificat numele in aproape toata lumea.

Este accesibil si nu este scump

Baschetul este foarte accesibil. Tot ceea ce ai nevoie este o minge si un teren de baschet. Mingea nu este scumpa, daca nu iti doresti sa cumperi una de firma folosita de profesionisti. Poti avea optiuni diferite cand vine vorba de preturi. Pe de alta parte, sa gasesti un teren de baschet nu este deloc dificil. Exista o multime de scoli si comunitati ce-si deschid portile pentru indivizi care isi doresc sa practice acest sport.

Cand vine vorba de echipamentul sportiv, nu este necesar sa-ti cumperi adidasi si haine scumpe. Poti incepe sa te joci cu haine pe care deja le foloseai. Cu toate acestea, papucii sunt recomandati pentru jucatori pentru a evita leziuni. Picioarele joaca un rol esential in acest joc.