Bucataria- inima casei tale

392

Bucataria… multe lucruri se intampla aici si de aceea cred ca este potrivit sa-i spunem inima casei. Cu toate acestea, decorarea bucatariei tale ar trebui sa fie pe lista ta de prioritati.

Bucataria, este locul unde se fac mese si amintiri. Fara indoiala, este cea mai importanta parte a casei tale. In primul rand, alimentele sunt aici. Decoreaza-ti bucataria cu platouri decorative si boluri.

Cumpara vesela, platouri si castroane. Alege forme diferite, nu lucruri vechi plictisitoare. Ghivecele triunghiulare sau cele hexagonale ofera bucatariei un aspect elegant. Utilizand culori precum auriul sau argintiul pentru platouri si boluri, locul capata un aspect foarte contemporan. Bolurile au o functionalitate foarte mare, iar in acelasi timp datorita desenelor, culorilor si formelor lor, locul devine mai artistic si mai elegant. Platourile decorative si bolurile dau bucatariei o senzatie total diferita.

Cu siguranta trebuie sa cumperi boluri pentru salata pentru bucataria  ta. Acestea te fac sa fii mai elegant, mai adult si mai sanatos, evident. Mancam salate aproape zilnic, deci de ce sa nu cumperi un castron frumos in care sa servesti si sa faci mancarea tot mai interesanta. Bolurile pentru salata din lemn ar trebui sa fie in fruntea listei. Platourile sunt un lucru indispensabil pentru o bucatarie, deci foloseste-ti creativitatea si stilul la achizitia acestora. Incearca platourile din lemn, cele metalice si pe cele din sticla. Platourile fac mancarea sa para mai tentanta si mai delicioasa. Aperitivele arata fabulos in ele.

 

Ceaiul de dimineata este grozav si poate fi la mare cautare in cesti de ceai moderne, acompaniate de un elegant ceainic. Alege seturi de ceai in culori indraznete si de diferite forme geometrice. Toate acestea contribuie la echiparea unei bucatarii moderne, in care vei petrece timp de valoare alaturi de cei dragi si va puteti incanta papilele gustative aici.