Crema Avène Cleanance Comedomed îmbunătățește calitatea pielii pentru timp îndelungat

769
Avène Cleanance Comedomed

Avène Cleanance Comedomed este un produs destinat tenului cu probleme, care se confruntă cu imperfectiuni și puncte negre. Astfel, are rolul de a ameliora imperfectiunile si de a matifia pielea, de a regla hiperproducția de sebum, minimizând riscul reacțiilor alergice. Este un produs non-comedogenic, ce poate fi folosit și pe tenul sensibil cu tendință acneică.

Avène s-a concentrat întotdeauna asupra dezvoltării unei îngrijiri dermocosmetice delicate, dar eficiente, pentru a calma și îmbunătăți toate tipurile de piele, iar acest  produs incitant nu este diferit.

Cleanance Comedomed este un produs de îngrijire a pielii fără precedent, potrivit pentru pielea cu tendință de imperfecțiune.

Pentru a obține rezultatele dorite este nevoie de perseverență, dar și de utilizare constantă. Astfel, produsul se folosește atât dimineața, cât și seara pe pielea spălată și uscată. Producătorul recomandă folosirea produsului alături de gelul de curățare Cleanance, din aceeași gamă.

Aproximativ 40% dintre femeile adulte prezintă o piele predispusă la pete și aproximativ 80% dintre adolescente se confruntă cu un ten acneic. Cazurile mai severe pot avea un impact major asupra încrederii în sine, afectând calitatea generală a vieții. Avène Cleanance Comedomed oferă o abordare în două direcții pentru a ajuta la calmarea și îmbunătățirea aspectului pielii.

Formula blândă este alcătuită din două ingrediente primare. 25% din ingredientul activ unic Comedoclastin, reduce petele și punctele negre existente și limitează apariția de noi imperfecțiuni datorită efectului său comedo-invers și de reglare a sebumului, în timp ce 67,5% apă termală Avène calmează, înmoaie și reduce reactivitatea pielii.

Avène Cleanance Comedomed

Avène Cleanance Comedomed, este un produs hidratant și matifiant, asigurând un tratament delicat chiar și pentru cele mai sensibile tipuri de piele.

Produsul are o eficacitate rapidă și durabilă, rezultatele observându-se în doar 7 zile și poate fi utilizat singur sau în combinație cu tratamente medicamentoase (cu excepția izotretoinei orale).

În studiile clinice, utilizatorii au descoperit:

  • 94% dintre aceștia au spus că pielea lor este mai fină
  • 90% au considerat că pielea lor era mai luminoasă după doar 7 zile

Crema Avène Cleanance Comedomed îmbunătățește calitatea pielii pentru timp îndelungat

Avène Cleanance Comedomed x 30ml poate fi achiziționat la un preț foarte bun de 79,90 lei din farmacia online PharmaPlus-Online.ro. Farmacia comercializează mai multe produse care aparțin mărcii de top Avène care contribuie la o îngrijire  mai bună a pielii cu sau fără probleme.