Culorile anului 2017 in materie de nunti

Planificarea unei nunti este unul dintre lucrurile cele mai distractive, dar in acelasi timp stresante, pe care le vei face vreodata. Unele mirese si miri au o combinatie de culori neutre la nunta, care arata bine in fotografii si sunt capabili de a pastra amintirile pentru anii care vor veni.

Am observat cu totii ca in ultimii ani o nunta se concentreaza pe culoare. Dupa ce ai trecut de emotiile ca te-ai logodit, incepe distractia. Cele mai bune nunti sunt cele care sunt planificate pana la ultimul detaliu. Tema nuntii tale pe o culoare sublima nu va conferi doar un aspect frumos coeziv ci va oferi acel factor wow pe care il doresti, care va iesi in evidenta in amintirile invitatilor.

Consider ca puteti sa va inspirati din culorile de nunta pentru 2017, adica culorile de primavara: Greenery, Niagara si Dogwood. Aceste culori sunt elegante si sofisticate. Ele sunt magulitoare pentru toate varstele si tonurile pielii, ceea ce este extrem de important pentru fotografiile tale, deoarece acestea vor ajuta pe toata lumea sa arate fabulos.

Greenery

Continutul ridicat de naturalete al acestei culori, o face extrem de versatila. Poti vedea ca functioneaza foarte bine cu toate nuantele de verde, galben si alb, fiind un ton proaspat. Greenery se poate referi si la verdeata care iti poate anima nunta. Agatata deasupra capului, este o modalitate foarte buna de a face spatiul receptiei mult mai mare, iar decoratiunile cu frunze vor atrage ochii invitatilor.

Niagara

Niagara este o nuanta clasica de albastru-denim, inspirata din dorinta de usurare si de relaxare. Este una dintre cele mai populare nuante din acest an, datorita elegantei sale. Costumele albastre pentru miri se poarta din nou in acest an, astfel ca Niagara va functiona perfect. Asortat cu alb si gri, pentru o nunta in timpul zilei, sau cu culoarea carbunelui sau argintiu pentru o nunta de seara, se va realiza o paleta minunata de culori.

Pale Dogwood

Dogwood este o superba nuanta inclusa pentru o nunta tematica, inocenta si pura care adauga un indiciu de alura romantica. Functioneaza atat pe cont propriu dar si asortata cu Greenery sau Niagara. Culoarea este ideala pentru acele mirese care doresc sa o  poarte fara a fi dominata de ea sau care cauta o nuanta care sa flateze petrecerea. Ca si metale care se potrivesc perfect cu ea, pot aminti aurul roz.