Cum sa alegi tamplaria casei tale?

In ceea ce priveste achizitionarea de tamplarie din PVC, trebuie sa tinem cont de faptul ca selectarea celui mai bun furnizor este doar primul pas care trebuie facut in intregul proces. De fapt, trebuie sa tii ochii deschisi chiar de la primul pas pana la ultimul si sa examinezi cu atentie fiecare produs si serviciu cu care te intalnesti. Rezultatul de a nu face acest lucru ar putea fi dezastruos si ai putea ajunge sa platesti mult mai mult decat este necesar si sa nu obtii satisfactia meritata.

4 lucruri importante de care sa tii seama in alegerea tamplariei din PVC:

  1. Profilul

Termenul “profil” indica suportul pe care il primeste aceasta instalare si este important sa cauti profiluri doar de inalta calitate. Indiferent de cati competitori sunt pe piata, ar trebui sa cauti numai producatori de top. Trebuie sa determini numarul de camere prezente pe profil. Pot exista 3, 4 sau chiar 5 camere.

Trebuie sa vezi daca, culoarea profilului este rezistenta la intemperii si este rezistenta la zgarieturi. In plus, nu ar trebui sa aiba cerinte speciale in ceea ce priveste intretinerea. In cele din urma, verifica daca profilul selectat de tine este rezistent la radiatiile UV. Produsele precum ferestrele si usile din PVC sunt tratate cu dioxid de titan in acest scop. Cu ajutorul unei mici cercetari, poti verifica si clasifica profilul. In ceea ce priveste clasificarea, trebuie sa determini rezistenta, impactul de lovire cu ciocanul si in final grosimea profilului. Furnizorii de tamplarie PVC Bacau spun ca, daca profilul este intarit cu otel, acest lucru va contribui cu siguranta la rezistenta ferestrelor din PVC si va spori durabilitatea lor. Pentru aceasta, in momentul cumpararii, trebuie sa cauti raspunsurile la urmatoarele intrebari:

  • Profilul este cu multi-camere?
  • Cat de gros este?
  • Este fabricat din otel inoxidabil sau din otel galvanizat?
  1. Sticla

In ceea ce priveste sticla, ar trebui sa pui urmatoarele intrebari furnizorului:

– Cine este producatorul sticlei?

– Este laminata si temperata?

  1. Mecanismele

Mecanismele ferestrelor din PVC trebuie sa fie robuste si de calitate premium. Calitatile lor cele mai importante sunt robustetea, rezistenta la rugina si durabilitatea.

  1. Accesoriile

Accesoriile adauga stralucire si exista o multime disponibile pentru usi si ferestre. La momentul selectiei nu trebuie sa ignori nici aspectul lor nici materialul de izolare care poate fi din cauciuc.

In timp ce selectezi furnizorul de tamplarie din PVC pentru casa ta, ar trebui sa tii cont de: daca societatea detine o certificare care certifica calitatea produselor, daca serviciul post vanzare pentru clienti este exceptional si rapid si daca se asigura reparatiile sau inlocuirea produselor si daca compania detine recenzii favorabile bazate pe reputatia lor, calitatea si profesionalismul cu care lucreaza.