Cum sa alegi usa de garaj perfecta

Usile de garaj sunt menite sa iti pastreze garajul in siguranta de conditiile meteo nefavorabile si de intrusi. Daca se strica sau nu se mai deschid, e timpul sa cumperi altele noi. 

Este o achizitie majora care, de obicei, costa destul de mult, dar este mai bine decat sa speri si sa te rogi ca se vor deschide atunci cand ai nevoie. Cumpararea acestora poate fi putin confuza. Ai de luat in considerare multe optiuni. Iata un ghid simplu pentru a cumpara usi de garaj noi.

 

  • Marimea conteaza: In primul rand trebuie sa stii ce dimensiune sa cumperi. Cea mai buna modalitate de a afla acest lucru este pur si simplu sa masori usa veche. Cele mai multe usi au in jur de 7, 8 sau 9 metri. Aceasta este o orientare generala, dar nu exista nici un standard industrial.
  • Izolate sau nu? Usile de garaj izolate ofera unele avantaje fata de cele regulate. Nu doar ca taie costul facturii la energie, ci fac garajul sa fie o parte obisnuita din casa. Daca il folosesti ca si camera de joaca sau ca zona de lucru, ar trebuie sa iei in considerare o usa izolata. Daca este doar locul in parchezi autoturismul si depozitezi gunoiul, este ok si o usa neizolata. Izolarea este o caracteristica speciala care va mari pretul, asa ca o poti alege daca ai nevoie stricta de acest lucru.
  • Caracteristici de design- In timp ce faci aceasta schimbare, acest moment este benefic pentru a-i conferi casei un design nou.
  • De unde sa cumperi usi de garaj: Cauta un distribuitor local, in special unul cu recomandari bune de la prieteni sau de la familie. Odata ce ai gasit un producator, verifica showroom-ul si vezi ce au de oferit. Asigura-te ca vei primi garantie atat pentru usa, cat si pentru instalatie.

Daca ai nevoie de usi de garaj, de usi sectionale sau de usi industriale, apeleaza la Nord Electric din Falticeni, judetul Suceava, de unde poti cumpara usi de garaj la pret de producator.