usa de garaj moderna

Cumpără ușa de garaj mai ieftin direct de la producător

Găsirea ușii de garaj potrivite pentru casa sau afacerea ta poate necesita petrecerea timpului pe internet, la magazinele locale și la comercianții cu uși de garaj. Ia în calcul faptul că stabilirea prețurilor la ușile garajului este doar unul dintre criteriile pe care ar trebui să le iei în vedere la alegerea ușilor. Serviciul de relații cu clienții, garanția, materialele de construcție, opțiunile de proiectare sunt toate importante.

Misiunea celor de la Uși Garaj Moldova este de a produce și de a distribui la preț de producător o linie completă de uși de garaj care vor spori securitatea oricărei clădiri. 

Compania activează de mai mult de 20 de ani în domeniul vânzărilor și montajului de uși de garaj, iar în portofoliul firmei sunt reuniți peste 500 de clienți.

La Uși Garaj Moldova găsești atât uși de garaj rezidențiale cât și uși de garaj industriale.

Ambele tipuri de uși se pot produce în funcție de dimensiunile cerute de către client, din panouri tip sandwich cu tablă din oțel zincat și sunt izolate termic cu spumă poliuretanică și cu garnituri dispuse perimetral. Acestea sunt foarte ușor de folosit mulțumită sistemelor de automatizare. Se poate alege dintr-o gamă variată de culori, astfel încât ușile să se poată asorta cu ușurință cu tâmplăria clădirii și cu fațada sa.

Accesoriile folosite la producția lor sunt: ușă acces pietonal, motor electric pentru acționare automată cu telecomandă, panouri vitrate, geamuri din plexiglas, T-box wireless, lampă, fotocelule.

Compania Uși Garaj Moldova asigură livrarea și montajul ușilor, cel din urmă serviciu fiind executat de echipe mixte de meșteri profesioniști cu o vastă experiență în domeniu. Tot această echipă poate realiza și măsurătorile necesare în mod gratuit pentru o potrivire cât mai bună a ușilor în spațiul dorit.

Momentan, clienții interesați de achiziționarea unei uși de garaj rezidențiale sau industriale pot profita de promoțiile curente, foarte avantajoase.

Astfel, o ușă de garaj rezidențială cu dimensiunile de 2.7m x 2.15m, culoare standard, are prețul de 490 euro. Aceeași ușă dar de culoarea care imită lemnul este 530 euro. Un alt tip de ușă care se află în promoție este ușa cu dimensiunile de 3m x 2.48 m, culoare standard care are prețul de 620 euro.

În ceea ce privește ușile industriale, promoția la acest fel de uși cuprinde ușile cu dimensiunea de 4m x 3.5 m, culoare standard cu prețul de 1070 euro și ușile cu dimensiunile de 4m x 4.3 m, culoare standard care au prețul de 1460 euro.

Cumpără ușa de garaj mai ieftin direct de la producător

Consultă întreaga ofertă de promoții pe pagina web www.usigarajmoldova.ro/promotii/ și află mai multe detalii despre Uși Garaj Moldova pe site-ul web www.usigarajmoldova.ro.