Ronex – Important producator de dormitoare din lemn masiv

Ronex Prod, este o companie specializata in producerea si comercializarea obiectelor de mobilier din lemn masiv din Bucuresti care se straduie in mod constant sa adauge noi  game la colectia lor existenta de mobila. Misiunea lor este de a-ti aduce mobilier de inalta calitate in casa ta.

Mobilierul se realizeaza in special din lemn de esenta tare, din stejar. Obiectele de mobilier vin intr-o gama de dimensiuni si de stiluri care sa se potriveasca in orice tip de casa, atat moderne cat si practice. Produsele sunt caracterizate de traditie si de eleganta, fiind realizate de catre o echipa cu peste 20 de ani de experienta in domeniu. Obiectele de mobila din lemn masiv se pot vedea in showroom-ul din Bucuresti de pe strada Islazului din Pantelimon, dar si online pe pagina web de prezentare http://www.ronexprod.ro

Ronex produce mobilier atat pentru living, bucatarie, pentru baruri si restaurante, mobilier hotelier, mobilier pentru birou, pentru crame dar si pentru dormitor. In privinta celui din urma ne vom opri si il vom detalia in continuare.

Dormitorul este, uneori, considerat cea mai importanta camera din casa din mai multe motive diferite: trebuie sa fie un loc de pace si de liniste pentru a te relaxa dupa o zi obositoare sau agitata. Din aceasta cauza, consideram ca mobilierul pentru dormitor trebuie sa fie atent selectat. Ronex ofera o linie completa de mobila din lemn masiv pentru dormitor, calitativa, disponibila pe mai multe finisaje, care se potriveste cu  orice stil doresti: clasic, contemporan sau modern.

Colectiile de dormitoare includ cate un pat din lemn masiv, noptiere, comode, oglinzi, dulapuri, in mai multe variante de dimensiuni.

Stim cu totii ca importanta unui pat confortabil de inalta calitate nu poate fi subestimata. Un pat din lemn masiv de calitate ridicata iti va oferi cu siguranta un somn odihnitor intr-un mediu confortabil. Fie ca esti in cautarea unui pat care sa il inlocuiasca pe cel actual sau a unuia pur si simplu confortabil pentru o camera recent redecorata, Ronex iti pune la dispozitie o serie de solutii excelente.

Dulapurile din colectia Ronex sunt robuste, fiabile si de lunga durata, disponibile intr-o gama de dimensiuni, atat cu usi batante cat si cu usi culisante. O varietate de dulapuri duble sau triple, care sunt dotate cu sertare, rafturi, bare de agatat sunt gata de a fi achizitionate. Acestea ofera solutii functionale pentru stocarea hainelor  dar si a altor obiecte avand spatii ample de depozitare.

Lasa-te cucerit de maiestria si designul pieselor de mobilier pentru dormitor din lemn masiv marca Ronex si amenajeaza-ti camera de odihna intr-un mod cat mai elegant si cat mai estetic.