Este curățenia un aspect important pentru tine şi afacerea ta?

Este curățenia un aspect important pentru tine şi afacerea ta?

Curățenia acționează ca o barieră de apărare împotriva virușilor și a bolilor infecțioase. Fie prin igiena personală, fie prin respectarea standardelor privind curățenia mediului, curățenia eficientă este prima noastră linie de apărare.

Curățenia este văzută ca o cheltuială necesară în industrii precum: horeca, industria alimentară, instituții private și de stat, sănătate, educație etc. Oricine trebuie să fie conștient că un mediu curat poate duce la venituri care depășesc costurile și nu trebuie să facă rabat de la calitate.

Curățarea eficientă creează un mediu interior sănătos și primitor, care încurajează munca și efortul colectiv. Lipsa de igienă și curățenie este o invitație permanentă la boli infecțioase.

Menținerea unui loc de muncă curat nu înseamnă doar igienă, ci și valoare estetică, pentru că aspectul este unul dintre elementele majore care distinge o unitate de altele și îi dă valoare.

Astfel, o clădire curată oferă entității o imagine profesională care ilustrează simțul de organizare, productivitatea și succesul.

Curățenia rămâne o necesitate absolută pentru unități, afaceri și organizații.

categorii produse curatenie

Compania Turbo Clean Expert SRL din Suceava comercializează prin intermediul Dezitec.ro articole de curățenie și igienă, echipamente profesionale. Produsele distribuite sunt utile în mai multe arii:

 • În domeniul horeca, în hoteluri, baruri, restaurante, etc.
 • În domeniul industrial, în hale, fabrici, service-uri auto, etc.
 • În domeniul sanitar, în cabinete medicale, spitaluri, cabinete stomatologice, farmacii, ambulatorii, etc.
 • În instituții private și de stat, în birouri și oficii.
 • În spălătorii industriale.
 • În magazine și centre comerciale.
 • În firme de curățenie.

Datorită faptului că, această societate prestează servicii de curățenie profesională și a testat de-a lungul timpului produsele comercializate, este în măsură să ofere consultanță de încredere în alegerea produselor atât din  magazinul online Dezitec.ro cât și de la sediul din Suceava, din strada Gheorghe Doja, 99A.

Toate produsele sunt fabricate în Italia, mărci de renume, de la furnizori precum Medusa, TWT Technology, Brenta Group, Paperdi, Romchim.

Din portofoliul de produse profesionale pentru curățenie al firmei fac parte:

 • Detergenți – pentru pardoseală (pentru suprafețe dure, mochetă, parchet), pentru baie (anticalcar, igienizant, odorizanți, wc), pentru vase (pentru spălare manuală, spălare automată, decalcifiant), pentru rufe (detergent, balsam, înălbitori), pentru geamuri, pentru bucărie (pentru aragaz/ cuptor, degresenți suprafețe, ustensile alimentare)
 • Echipamente – mănuși, mopuri, cărucioare curățenie, lavete, mături și  farașe, raclete și pămătufuri
 • Dezinfectanți – pentru mâini, pentru suprafețe
 • Consumabile hârtie
 • Săpun lichid
 • Mașini de curățenie

Produsele comandate prin intermediul magazinului online Dezitec.ro se pot livra oriunde în țară, prin curier rapid, în termen de 1-3 zile lucrătoare. Persoanele care se abonează la newsletter primesc  10% reducere la prima lor comandă. Prin intermediul newsletter-ului, clientul este informat periodic despre promoțiile în vigoare, noutăți, oferte speciale, etc.

produse profesionale pentru curatenie