Factori decisivi în cumpărarea țiglei metalice

Indiferent dacă locuința ta este deja construită sau începi un nou proiect de construcție de la bază, una dintre cele mai importante componente ale casei tale este acoperișul. Există numeroase opțiuni de materiale de acoperire pe piață care îți pot oferi toate culorile sau texturi imaginabile care să se potrivească preferințelor tale. Un material care crește în popularitate de la an la an este țigla metalică.

Acoperișurile metalice nu mai sunt folosite doar la structuri comerciale și industriale, ci mulți proprietari aleg să le utilizeze pentru casele lor. Dacă cântărești opțiunile, iată factorii care trebuie luați în considerare în legătură cu această alegere populară.

Durabilă și ușoară

Țigla metalică este rezistentă la foc, rezistentă la mucegai, impermeabilă la insecte și putregai. Te poți aștepta ca acest material să dureze multe decenii. Poate rezista vânturilor puternice, iar suprafața alunecoasă îi respinge apa și zăpada, reducând probabilitatea scurgerilor. De asemenea, este considerabil mai ușoară în comparație cu alte materiale populare de acoperiș. Acoperișurile metalice, în funcție de tipul exact, pot să cântărească mai puțin de un kilogram pe metru pătrat.

Ușor de montat

Deoarece produsele metalice sunt atât de ușoare, procesul de instalare este relativ rapid, dar ar trebui să ceri ajutorul unei echipe specializate în montarea țiglei metalice.

Eficientă energetic

În timp ce alte materiale atrag căldura, metalul reflectă căldura departe de casa ta. Această diferență poate economisi bani pe costurile energiei. În plus, țiglele metalice sunt aproximativ 95% reciclabile, astfel încât, după terminarea utilității lor, acestea pot fi refolosite în loc să fie depozitate într-un depozit de deșeuri.

Întreținere minimă

Țiglele metalice sunt foarte ușor de întreținut, necesitând doar o eliminare ocazională a resturilor de pe suprafață și jgheaburi. Cu toate acestea, va trebui să tai copacii din apropiere pentru a preveni abraziunea posibilă a finisajului sau a vopselei.

Pentru unii proprietari, costul inițial pentru instalarea acoperișurilor metalice reprezintă cel mai mare dezavantaj, deoarece este similar cu costul altor materiale premium. Cu toate acestea, vei economisi bani pe durata lungă cu costuri minime de întreținere și facturi de energie mai mici.

Acoperisuri metalice MIHU
www.acoperisuri-mihu.ro

Pentru țiglă metalică Suceava, o companie care îți va furniza produse de calitate la prețuri convenabile este Acoperișuri Metalice MIHU, partener oficial Blachotrapez.

În concluzie, dacă intenționezi să rămâi în casa ta pentru mulți ani, o investiție de această natură are un sens important.