transport persoane pachete germania

Firma transport international Germania persoane & pachete

O data cu libera circulatie a persoanelor instituita de intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, transportul persoanelor pe plan international a crescut considerabil de la an la an pana in prezent. Numarul romanilor care au decis sa lucreze in afara tarii creste de la zi la zi iar cei care traverseaza granitele din interese personale, precum calatoriile business sau concediile sunt din ce in ce mai multi.

Nu toata lumea alege sa calatoreasca pe cale aeriana din diverse motive sau cu masina personala. Multe persoane prefera sa apeleze la o firma de transport international de persoane care sa le duca la destinatia dorita, mai ales daca aceasta este in Europa.

Tari precum Austria, Germania, Belgia, Olanda, Franta, Anglia sau Scotia sunt la mare cautare de catre romani, din aceasta cauza infiintandu-se compania de transport international EURO-TRIP, cu sediul in Suceava. Aceasta firma are o vasta experienta in domeniu, exercitandu-si activitatea de peste 5 ani.

In parcul auto EURO-TRIP se regasesc autovehicule moderne, trailere pentru transport masini si remorci acoperite pentru bagaje. Principalele facilitati regasite la bord sunt aerul conditionat, televizor, wc si scaune reglabile, totul pentru confortul pasagerilor.

Cele mai importante caracteristici ale companiei sunt mijloacele de transport moderne, seriozitatea, siguranta, confortul, soferii profesionisti care detin atestate si sunt testati periodic din punct de vedere medical si psihologic si serviciile de inalta calitate care respecta standardele europene.

Pretul pentru fiecare traseu in parte se poate afla accesand pagina web www.euro-trip.ro sau la numerele de telefon  +4 0745 062 986 +4 0741 404 797 +4 0757 282 274.

Pe langa serviciul de transport persoane, EURO-TRIP activeaza si in domeniul transportului de masini pe platforma si al coletelor. Coletele se transporta pe ruta Romania – Europa si retur, cu preluare si livrare direct la adresa. Transportul masinilor se realizeaza cu ajutorul platformelor, omologate si autorizate la nivel international, exact la locatia solicitata.

transport pachete colete Anglia Scotia Germania Belgia Olanda

Pentru anul 2021, sunt valabile urmatoarele tarife:

 • TRANSPORT PERSOANE & PACHETE GERMANIA

  Transport internaţional Germania PersoanePachete și Animale de companie DOOR-to-DOOR DIRECT LA ADRESĂ.

  TELEFON:  +4 0745 062 986


  TRANSPORT PERSOANE

  • 120€ / persoană Germania

  TRANSPORT PACHETE

  • 1.2€/kg – minim 25€ / pachet Germania