Hai si tu la Complex Lions pentru clipe de neuitat in inima Bucovinei!

Complex Lions, unitatea de cazare de patru stele care s-a deschis in aceasta vara in zona Voronetului, in Gura Humorului, judetul Suceava incanta turistii prin designul sau elegant si prin ospitalitatea cu care sunt primiti pentru a petrece clipe de neuitat.

Aspectul rustic, de munte, combinatia de alb cu negru a pensiunii, atrag atentia tuturor si astfel ii determina pe multi turisti sa poposeasca aici pentru cel putin o noapte. Zona Voronetului, o zona de un farmec aparte a Bucovinei, predominata de peisaje incantatoare, gazduieste celebra manastire Voronet cu portile sale inalte si cu culoarea sa emblematica arhicunoscuta.

Complexul dispune de o capacitate de cazare mare, de 60 de locuri, de un restaurant in care se pot servi preparate traditionale de 40 de locuri, de o terasa de vara de 32 de locuri si de un foisor pentru 10 persoane. Complexul este ideal pentru cazare si masa pe parcursul tuturor sezoanelor, in special vara si iarna. In curand, odata cu lasarea frigului, se poate schia pe partiile din apropierea locatiei, se pot practica diverse sporturi de iarna, precum si ca pe tot parcursul anului, se poate merge la Complexul Turistic Arinis pentru diverse tipuri de activitati specifice agrementului.

In ceea ce priveste camerele, turistul poate alege dintre urmatoarele tipuri de camere: camere duble mici, camere duble mari si apartamente, care variaza ca pret intre 150 si 180 lei pe noapte. Tarifele nu includ micul dejun, acesta se poate servi separat, in regim „a la carte”. Incaperile dispun de balcon sau terasa si fotolii tip leagan, televizor LCD, internet gratuit, incalzire si apa calda, minibar si baie proprie. Intrarea se poate face incepand cu ora 12.00 iar iesirea se poate face pana in ora 11.o0.

De curand, complexul a postat pe site-ul propriu www.complexlions.ro, oferta pentru sarbatori si anume „Craciun in Bucovina” 2017. Oferta consta intr-un pachet turistic pentru un sejur de minimum 3 nopti, cu pretul de 140 lei de persoana/ noapte, cu intrarea in data de 23.12.2017. Check-in-ul se poate face incepand cu ora 15.00, iar check-out-ul se va face inainte de ora 12.00.

Complexul se poate inchiria integral, dar si individual, iar conditia pentru rezervare este sa se achite un avans de 50% din suma totala. Copiii sub 7 ani, pot sa se cazeze gratuit in incinta. Pensiunea este ideala pentru cazare in Bucovina, pentru oameni din toate colturile tarii dar si pentru straini, care vor ramane fermecati de frumusetea sa.