terenuri de sport cu gazon artificial sintetic verde

Încorporarea gazonului artificial pe suprafețele sportive

Facilitățile și virtuțile gazonului sportiv sintetic sunt de așa natură încât tot mai multe centre sportive optează pentru acesta.

Din cauză că există multe tipuri de sporturi, compania Hattrick Sport dispune de câte un tip de iarbă sintetică pentru fiecare sport.

Gama largă de produse asigură existența unui sistem de gazon sintetic conceput pentru a satisface cerințele aproape tuturor sporturilor.

Fie că este vorba de o echipă de fotbal care caută protecție și durabilitate, de o echipă de tenis care dorește să joace un joc perfect, de o echipă de handbal sau una de baschet, Hattrick Sport reușește să amenajeze terenul ideal pentru fiecare în parte.

Pentru o suprafață de joc uniformă, fără defecte, întotdeauna în stare bună, independentă de factorii climatici precum temperatura și umiditatea, mai multe sărituri și viteză în transferul mingii, amortizare mai mare și rezistență a suprafeței la joc, durabilitate mai mare decât o suprafață naturală cu costuri de întreținere reduse și o suprafață care permite utilizări multiple poți apela cu încredere la compania de mai sus.

În ultimii ani, cluburile sportive și facilitățile sportive publice au crescut în mod semnificativ numărul instalațiilor artificiale de gazon sportiv în infrastructurile lor.

Acest fapt nu este fortuit și se bazează pe argumente raționale, cum ar fi costul de întreținere redus, opțiunile de utilizare multiplă și durabilitatea mare a acestui tip de iarbă.

Marele avantaj al gazonului artificial pentru sport este că poate fi instalat în aproape orice spațiu și are, de asemenea, o durabilitate mare. Poate fi amplasat în interior fără a pierde din proprietățile sale și, în cazul utilizării în aer liber, nu este condiționat de condițiile meteorologice.

Numărul de ore de utilizare a suprafețelor sportive cu iarbă sintetică este înmulțit cu trei în comparație cu suprafețele care au iarbă naturală. Un teren de iarbă sintetică poate ajunge cu ușurință la 250 de ore de utilizare în medie pe sezon.

Întreținerea gazonului sintetic este considerabil mai simplă decât întreținerea gazunului natural. Pur și simplu trebuie periate firele și îndepărtate frunzele. În plus, nu are nevoie de udare sau de o întreținere excelentă, deoarece nu necesită tăierea sau eliminarea buruienilor.

Este demn de remarcat valoarea ecologică a ierbii sintetice, deoarece, nefiind necesară irigarea, se evită risipa de apă. Nu produce emisii de CO2 și nu necesită pesticide,  ceea ce, pe termen lung, va îmbunătăți atmosfera stabilimentului sportiv și experiența jucătorilor.

Un alt mare avantaj este constituit din evitarea posibilelor zgârieturi sau accidente pe care jucătorii le pot suferi în timpul jocului.

Toate aceste avantaje pot fi câștigate prin montarea de gazon artificial pe suprafețele sportive dorite de către compania Hattrick Sport din Rădăuți.

Dacă dorești să afli mai multe detalii despre instalarea și întreținerea terenurilor sportive, consultați site-ul web www.gazonartificial.com.ro