MDF Vopsit Suceava

Materialele fibrolemnoase cu densitate medie reprezinta panouri versatile pe baza de lemn, cu o buna prelucrare. MDF-ul are o structura si o densitate consistenta si o suprafata foarte neteda. Acest lucru il face potrivit pentru finisaje lacuite sau vopsite.

Procesul de productie al MDF- ului implica slefuirea aschiilor din lemn in fibre si lipirea acestora cu rasina sintetica la caldura si presiune. MDF-ul este utilizat in principal in industria mobilei, in arhitectura, la ambalaje, in industria usilor. Este utilizat in mobilier asamblat din fabrica si gata de asamblare, la dulapuri si usi pentru mobilierul de bucatarie, carcase, matrite, rafturi si mobilier. Deoarece MDF-ul are o suprafata si o margine neteda, aceasta poate fi acoperita cu o varietate de materiale, inclusiv melamina pentru usi de dulap de bucatarie, furnir pentru mobilier.

MDF-ul si PAL-ul concureaza pentru aceleasi piete. MDF-ul este in general, de calitate superioara, dar este mai scump. Are suprafete mai fine, permite o modelare mai detaliata a marginilor si este mai stabil din punct de vedere dimensional. La nivel global, utilizarea de MDF a crescut substantial in ultimele decenii.

In Suceava, exista un atelier specializat de vopsire a MDF-ului, care realizeaza si mobilier la comanda, pentru toata tara.

Producatori de produse rafinate si de inalta calitate, echipa MDF Vopsit Suceava are o experienta de peste 10 ani in domeniu, atat in tara cat si in Europa.

Datorita priceperii lor, au participat la numeroase expozitii internationale si au realizat fronturi din MDF si mobilier pentru piata din Marea Britanie, pentru cele mai exclusiviste cartiere noi. Aici au realizat zeci de apartamente, 95 % din ele au avut fronturi, comode complete si usi la dulapuri realizate de catre ei. Experienta, aparatura, detaliile si materialele sunt cele care fac diferenta si cele care ii recomanda in continuare.

Pe langa vopsirea fronturilor din MDF, echipa se ocupa si de vopsirea sticlei. Fronturile din MDF vopsit si din MDF furniruit, se executa pe comanda, in toate finisajele disponibile: mat, high gloss, efecte speciale, patina, etc. Finisajul High Gloss, este o noutate, fiind considerat un front super premium, cu efect de sticla. Toate produsele au garantie.

Portofoliul lor de lucrari se poate vedea pe pagina web www.mdf-vopsit.ro, precum si mai multe detalii despre activitatea prestata sau date de contact.

?