Mobilierul din corian

Corianul este un produs inregistrat, fabricat de catre DuPont. Corianul a fost prezentat publicului cu aproximativ 30 de ani in urma si pana in prezent este cunoscut ca fiind  acel blat perfect pentru mobila bucatarie si pentru baie. Fabricat din polimeri acrilici si trihidrat de alumina, are aspect de piatra naturala.

Unul dintre principalele motive pentru care un blat Corian este cel mai bun este pentru ca este facut din foi si este taiat in lungimi specifice. In acest fel, poti fi atat de creativ cum ti-ai dorit sa fii intotdeauna atunci cand ai proiectat bucataria ideala. Acest material poate fi sculptat, dirijat, termoformat si chiar slefuit dupa instructiunile tale, chiar acolo in incapere. Nu se sudeaza, deci poti spune la revedere chiturilor, astfel se formeaza o finisare neteda si se creaza o solutie armonioasa, igienica.  Cu toate acestea, Corianul, spre deosebire de multe alte materiale, pastreaza caldura foarte bine, facand ca suprafetele de lucru sa fie calde la atingere. Acest tip de ablat se asociaza perfect cu chiuvetele din otel inoxidabil sau din portelan. Blaturile din Corian sunt limitate doar de imaginatia ta!

Nici o camera nu spune “acasa”” si nici o camera nu dezvaluie mai multe despre modul in care traim, ca bucataria. Paleta de culori permite proprietarului sa aleaga nelimitat, Corianul avand capacitatea de a se imprumuta fiecarui stil si design de bucatarie, indiferent ca bucataria este una moderna sau una traditionala.  Corianul vine in trei stiluri frumoase, Semi-Gloss, High-Gloss si Matte-Satin, cel mai popular stil fiind cel Matte. Culoarea si modelul patrund pe tot blatul, asigurandu-i astfel durabilitatea. Bineinteles, acest blat va supravetui o lunga perioada de timp in casa ta.

Produsele Corian difera de celelalte materiale prin faptul ca pot fi slefuite, ceea ce face ca suprafata sa fie reinnoita in cazul unei zgarieturi. Petele nu pot ajunge niciodata sub suprafata, prin urmare mucegaiul sau bacteriile nu vor fi o problema. Aceasta caracteristica unica face Corianul imbatabil si nu isi va arata niciodata varsta. Cand intretii blatul, este recomandat sa utilizezi numai amoniac sau sapun si apa. Nu folosi niciodata produse de curatare a ferestrelor, deoarece acestea vor lasa suprafete neuniforme.

Blaturile din Corian sunt de neegalat in evaluarea satisfactiei clientilor. Bucataria ta va impresiona prin eleganta si frumusetea sa, cu acest material inegalabil.