Organizează-ți eficient magazinul cu rafturi metalice de la RafturiOnline.ro

488
Rafturi-magazin-800x308

Ești nemulțumit de modul în care este organizat magazinul tău? Ai impresia că mai toate produsele care sunt expuse la vânzare sunt foarte îngrămădite și stau să cadă la prima atingere a rafturilor? Clienții se plâng de faptul că nu găsesc produsele pentru că sunt plasate în spatele altor produse? Primești reclamații că prețurile sunt puse greșit pentru că numeroase produse sunt înghesuite pe rafturi neîncăpătoare?

Dacă oricare dintre aceste întrebări sau mai multe dintre ele primesc din partea ta un răspuns afirmativ, atunci înseamnă că ești în punctul în care ai nevoie de o reorganizare și o reamenajare a magazinului tău. Iar una dintre cele mai bune soluții pentru a face acest lucru și a amenaja cu adevărat eficient magazinul este să renunți la rafturile neîncăpătoare și nepotrivite pentru marfa pe care o expui și să achiziționezi rafturi metalice pentru magazin. Aceste tipuri de rafturi îți vor oferi cea mai bună soluție pentru rezolvarea tuturor problemelor cu organizarea spațiului în magazinul tău.

RafturiOnline.ro – cel mai bun magazin online de rafturi metalice

De unde poți găsi aceste rafturi metalice pentru magazin? Cu siguranță poți găsi în multe magazine de specialitate, dar trebuie să știi că cea mai bună și mai completă ofertă în domeniul rafturilor metalice pentru spații comerciale și spații industriale din România o poți găsi doar la RafturiOnline.ro. Magazinul virtual RafturiOnline.ro comercializează și livrează diferite rafturi din metal pentru numeroase spații comerciale, mai mici sau mai mari. Indiferent de ce ai nevoie, cu siguranță la RafturiOnline.ro vei găsi.

Rafturi metalice pentru orice magazin

Orice profil de activitate are magazinul tău și care sunt rafturile care te-ar putea ajuta, cu siguranță vei putea găsi ceea ce cauți la Rafturionline.ro. Astfel, poți opta pentru rafturi metalice universale, rafturi modulare de perete, rafturi pentru pâine, rafturi metalice EasyKit pe poliță, rafturi pentru produse destinate curățeniei sau rafturi metalice pentru fructe și legume. Acum că am enumerat principalele tipuri de rafturi pentru magazin pe care le poți găsi în oferta de la RafturiOnline.ro putem trece la pasul următor și să analizăm puțin fiecare model de astfel de rafturi pe care acest magazin online le comercializează.

Rafturile modulare de perete sunt realizate din tablă de oțel de 0,8 mm grosime. Datorită dublei ranforsări a fiecărei polițe, greutatea maxim suportată de fiecare poliță în parte este de până la 100 de kg. Aceste rafturi se montează foarte ușor și sunt foarte flexibile. Ȋn funcție de necesitatea fiecărui client, acestor rafturi modulare le pot fi adăugate și polițe superioare.

Rafturile metalice de colț interior de 45 de grade sunt de asemenea confecționate din tablă de oțel dublu ranforsat. Aceste rafturi vor fi montate prin introducerea tălpilor în profile, ulterior adăugându-se și spătarul dintre cele două profile. Dacă ești interesat să economisești spațiu în magazinul tău și să profiți de fiecare colț, aceste rafturi sunt ideale.

Rafturile de mijloc de tip gondolă sunt acele rafturi ideale pentru a fi plasate în mijlocul magazinului. Având 8 sau 10 polițe, câte 4 sau 5 de fiecare parte a raftului, aceste rafturi te pot ajuta să organizezi excelent marfa și să oferi clienților acces către toate produsele. Tabla din care sunt realizate aceste metale este de 0,8 mm grosime și este dublu ranforsată pentru a oferi rezistență la o greutate de maxim 115 kg pe fiecare poliță.

Rafturile de legume-fructe au dimensiunea de 225 de cm înălțime și 125 de cm lungime. Adâncimea acestor rafturi este de 60 de cm. Rafturile au 3 polițe reglabile în funcție de nevoile fiecărui magazin și opritori frontali pentru a asigura oprirea lădițelor cu legume sau fructe ce vor fi expuse în aceste rafturi.

Să tragem linie!

Suntem convinși că ai găsit tot ceea ce ai nevoie pentru magazinul tău în oferta celor de la RafturiOnline.ro. Prin urmare, tot ceea ce trebuie să faci este să iei legătura cu experții de la acest magazin online de rafturi metalice, iar ei îți vor livra rafturile în cel mai scurt timp posibil. Vei beneficia astfel de rafturi metalice de cea mai bună calitate, toate rafturile vândute de RafturiOnline.ro fiind certificate TUV, CE și EN ISO 9001. Odată ce vei avea magazinul „echipat” cu rafturi metalice de la RafturiOnline.ro, vei remarca ordinea, cât de bine sunt aranjate toate produsele și satisfacția angajaților că vor putea lucra mult mai eficient.