Panourile pentru gard bordurate zincate

Construirea unui gard este o idee bună. Ai intimitate, acesta acționează ca o barieră, oferă protecție pentru tine și pentru familia ta împotriva intrușilor și poate fi chiar un element decorativ.

Există multe tipuri și stiluri de gard din care se poate alege și indiferent de stilul pe care proprietatea ta îl are, cu siguranță vei găsi un model de gard care să se potrivească pentru a împrejmui suprafețele dorite.

Împrejmuirea grădinii este în esență, o margine sau un mic zid care este făcut pentru a separa zonele și pentru a înfrumuseța grădina. Gardurile care au nevoie de întreținere redusă sunt preferate de majoritatea proprietarilor de grădină. O muchie care dă un aspect curat grădinii, decorând în același timp grădina este cea mai utilă pentru proprietarii de grădini mici. În afară de ideea de a oferi grădinii un aspect mai curat, acesta rezolvă și multe alte scopuri practice ale grădinii. Gardurile sunt disponibile în diferite materiale în toate magazinele în care se găsesc.

Oricare produs sau material ar fi ales, obiectivul său final este de a oferi un aspect mai curat și de a separa zonele grădinii. Există diferite tipuri de garduri disponibile iar cele mai potrivite pentru grădina ta depind numai de nevoile tale și de bugetul tău. Există garduri din lemn, garduri din cărămidă, garduri din panouri, etc. care pot fi utilizate în acest scop.

În cazul în care bugetul este scăzut, atunci poți lua în considerare instalarea panourilor pentru gard bordurate zincate pentru a separa gazonul sau grădina. Un panou gard este foarte ușor de instalat și de îndepărtat în caz de nevoie și poate fi de asemenea, menținut foarte ușor.

Un furnizor de panouri pentru gard bordurate zincate este Armura, marcă înregistrată a societății comerciale Linda Steel SRL din județul Suceava. Aceste panouri zincate sunt fabricate cu ajutorul unei linii complet automatizate, având un grad ridicat de precizie și de performanță.

Aceste panouri pentru gard sunt ideale la împrejmuirea terenurilor sau a construcțiilor civile, industriale sau de orice alt tip. Ca și caracteristici tehnice, panourile au grosimea de 3,5 sau 4,2 mm, înălțimea de 1200, 1500, 1700 sau 2000 de mm și lungimea de 2000 mm.

Compania a introdus de curând un nou model de panouri pentru gard și anume RAL 6005 verde (vezi imagine).

Mai multe informații despre marca Armura și despre produsele sale poți afla accesând pagina web www.armura.eu.

Jpeg

Un comentariu la „Panourile pentru gard bordurate zincate

Comentariile sunt închise.