Pentru construcţiile la roşu este important să fie acoperite vara, înainte de sezonul ploios

624
Pentru construcţiile la roşu este important să fie acoperite vara, înainte de sezonul ploios

Pe timp de vară, lucrările în construcţii sunt în toi şi este foarte greu să găseşti meseriaşi buni disponibili deoarece majoritatea celor care construiesc case sunt prinşi în diferite stadii ale lucrărilor. Începând din primăvară cu fundaţia şi zidăria, cam prin luna august/septembrie se ajunge la realizarea acoperişului, o operaţiune foarte important de realizat înainte să debuteze sezonul ploios care poate afecta o casă neacoperită. Ploile frecvente pe o casă la roşu neacoperită riscă să infiltreze apa şi să cauzeze foarte multe probleme ulterior. De aceea, este foarte important să iei în considerare acest aspect şi să discuţi cu un furnizor specializat de acoperişuri pentru a precomanda materialele necesare şi a te asigura că ai rezervată o zi pentru operaţiunea de montaj.

Ca să economiseşti timp şi să primeşti consultanţă specializată pe mai multe tipuri de acoperişuri, indicat este să găseşti într-un singur loc mai multe tipuri de produse, de la mai mulţi producători.

Pentru zona Moldovei, respectiv judeţele Botoşani, Suceava, Iaşi, Bacău, Neamţ şi Bistriţa, un distribuitor apreciat de clienţi şi cu o ofertă diversificată de la 4 producători de renume naţional (Rufster, Metigla, Novatik şi Lindab) este SAIMON PROFIL ACOPERIŞURI. Firma aceasta este specializată în montajul acoperişurilor metalice şi vânzarea materialelor, dar oferă şi servicii de construcţii, renovări sau amenajări interioare/exterioare. Astfel veţi putea lucra cu un singur furnizor pentru o gamă mai mare de lucrări.

Atunci când cauţi un furnizor de produse de calitate pentru acoperişuri, oferta din piaţă fiind foarte diversificată, necesită destul de mult timp să alergi pe la mai mulţi distribuitori pentru a strânge informaţii relevante şi oferte de preţ comparative.

tabla tip tigla metalica

Varietatea mare de materiale existente pentru acoperişuri în ziua de astăzi poate constitui o provocare atunci când trebuie să decidem furnizorul de învelitoare metalică, tipul acesteia,  modelul şi culoarea. Vedem pe toate casele acoperişuri din tablă tip ţiglă metalică, tablă cutată, tablă cu rocă vulcanică sau şindrilă metalică asemănătoare cu şindrila clasică din lemn (draniţa).

În funcţie de proiectul dumneavoastră, unele materiale se potrivesc mai bine, iar altele mai puţin bine. De exemplu, dacă este vorba despre o construcţie nouă şi modernă sau despre renovarea unei case mai vechi, tradiţionale, este important să vă consultaţi cu un specialist în sisteme profesionale de acoperişuri înainte să alegeţi modelul preferat.

Proprietarii se gândesc de cele mai multe ori să cumpere direct de la un producător de tablă tip ţiglă metalică pentru acoperiş deoarece cred că este varianta cea mai avantajoasă ca preţ, însă acest lucru nu este mereu adevărat. Producătorii de materiale pentru acoperişuri lucrează foarte mult prin reţeaua de distribuitori, iar aceşti distribuitori au reduceri consistente faţă de preţurile pentru clienţii obişnuiţi, astfel încât s-ar putea să găsiţi un preţ mai bun la distribuitor decât la producător. Mai mult, un distribuitor lucrează cu mai mulţi producători şi va putea oferta mai bine produsul potrivit pentru proiectul dvs, deoarece va avea la dispoziţie o ofertă mai variată de modele.

Lindab: Tablă acoperiş tip ţiglă metalică

logo lindab

Tablă tip ţiglă metalică Lindab este durabilă și elegantă, conferind un aspect excelent construcțiilor moderne, dar în același timp integrându-se plăcut și armonios în arhitectura clădirilor vechi, datorită aspectului clasic al țiglei. Țiglele metalice Lindab se comportă excelent la solicitări mecanice, nu crapă și nu se sparg.

Indiferent de acoperişul pe care îl alegi, specialiştii de la SAIMON PROFIL te vor ajuta cu MĂSURĂTORI GRATUITE, CONSULTANŢĂ TEHNICĂ DE SPECIALITATE şi OFERTE DE PREŢ COMPLETE atât pentru materiale cât şi pentru manoperă. 

Rufster: Ţiglă metalică, Tablă cutată, Tablă CLICK prefălţuită

logo rufster

Ţigla metalică Rufster este cel mai modern tip de învelitoare pentru acoperişuri având greutate redusă, aspect estetic plăcut şi fiind uşor de montat. Rufster produce 4 tipuri de ţiglă metalică, fiecare cu un profil distinct, foarte întâlnite pe teritoriul ţării noastre şi la fel de apreciate.

Tabla cutată Rufster este o soluţie atât pentru acoperişuri cât şi pentru faţade, profilele sunt practice şi potrivite pentru o mulţime de aplicaţii. Rufster produce 4 tipuri de tablă cutată, în cinci variante de profile, destinate montajului în pantă sau placărilor verticale.

Tabla prefălţuită Rufster CLICK este un sistem de învelitoare asemănător cu tradiţionala tablă fălţuită însă spre deosebire de aceasta, panourile se îmbină pe latura cu capacul printr-un “click”, nefiind nevoie de prindere în şuruburi ale colilor între ele, astfel toate şuruburile sunt mascate pe acoperiş.

Metigla: Ţiglă metalică, Tablă cutată, Tablă prefălţuită

logo metigla

Ţigla metalică Metigla reprezintă un sistem complet şi sigur de acoperiş, destinat proiectelor rezidenţiale moderne, durabile şi estetice. Respectând specificul fiecărui proiect, acoperişul Metigla este realizat din tablă tip ţiglă metalică de cea mai înaltă calitate, cu o estetică deosebită şi un montaj facil, pentru ca tu să te bucuri de acoperişul mult dorit toată viaţa.

Tabla cutată Metigla reprezintă o soluţie pentru închiderea, compartimentarea sau acoperirea clădirilor cu destinaţii multiple, precum clădiri destinate activităţilor industriale (hale de producţie, depozite), clădiri destinate sectorului agricol (depozite, spaţii pentru creşterea animalelor), clădiri destinate activităţilor comerciale, culturale şi sportive.

Tabla prefălţuită Metigla este o soluţie completă, care se integrează armonios în estetica oricărei construcţii. Acest tip de acoperiş scoate în evidenţă valoarea artistică şi arhitecturală a clădirii, în timp ce conferă durabilitate şi etanşeitate sistemului, alături de un raport calitate / preţ extrem de competitiv.

Novatik: Tablă prefălţuită, Tablă cu rocă vulcanică

logo novatik

Tabla prefălțuită Novatik este considerată a fi tipul de învelitoare cel mai apropiat de tradiționalele acoperișuri fălțuite. De aceea tabla prefălțuită Novatik este soluția potrivită atât pentru renovări cât și pentru restaurări, dar și pentru arhitecturi ultra-moderne.

Tabla cu acoperire de rocă vulcanică este considerată de mulţi ca fiind cea mai durabilă, păstrând totodată aspectul natural şi fiind extrem de eficientă din punct de vedere energetic şi ecologic. Novatik NATURA a fost creată din dorinţa de a oferi soluţii premium pentru acoperişuri, printr-o ţiglă metalică cu piatră care să răspundă cerinţelor estetice şi tehnice ale celor mai îndrăzneţe şi inedite proiecte.

banner Saimon Profil

Acoperind judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi şi Bacău, distribuitorul SAIMON PROFIL are propriile echipe de montatori specializaţi pe toate tipurile de acoperişuri comercializate, astfel încât te poţi baza pe acest aspect.