usa de exterior din lemn masiv stratificat

Producător naţional uși de exterior și de interior din lemn masiv

Este timpul să înlocuiești ușile casei sau ale biroului și cauți soluții din LEMN MASIV care să îți reflecte gusturile, asigurând în același timp protecție, izolare și rezistență maximă?

Dingotrans SRL, cu un total de 30 de angajați și cu o unitate de producție ce se întinde pe o suprafață de peste 3000 mp, în Târgu Ocna, județul Bacău, a devenit un specialist de renume national în uși de exterior și uși de interior din lemn stratificat.

Ușile de exterior trebuie să reflecte personalitatea și gusturile proprietarului. Același lucru se aplică ușilor interioare și elementelor structurale ale spațiilor de locuit. Dingotrans poate oferi clienților ușile viselor lor  în conformitate cu specificațiile și dorințele lor.

Ușile sunt fabricate din lemn stratificat – cel mai bun material pentru o atmosferă de viață sănătoasă și o izolație termică excelentă. Compania oferă combinații captivante de materiale moderne, forme contemporane, inovație tehnologică și mai presus de toate, capacitatea de a îndeplini dorințele individuale. În acest fel, fiecare ușă devine o piesă unică și un element arhitectural inconfundabil.

Dacă obiectivul este siguranța spațiilor interioare și izolarea față de zgomotul extern, nu trebuie să uiți de estetică. Ușile produse de Dingotrans reprezintă opțiuni mai mult decât valabile pentru a nu fi nevoit să renunți la nimic. Cei de la Dingotrans sunt încrezători că datorită modului de lucru și materialelor pe măsură clienții pot fi mulțumiți din orice punct de vedere.

Ușile din lemn stratificat sunt produse exclusiv pentru nevoile clienților, începând de la măsurători, până la cele mai mici detalii. Sunt calde, fiabile, sigure și de înaltă calitate, indiferent de model. Ușile pot fi vopsite cu culori la alegere sau lăcuite.

Caracteristicile termice și etanșeitatea sunt asigurate de utilizarea accesoriilor și soluțiilor structurale moderne.

În continuă căutare a celor mai bune soluții tehnice în beneficiul clientului, compania este acum un punct de referință în tehnologiile de producție, în calitatea și certificarea produselor și în serviciile sale de consultanță și asistență pentru clienți. De-a lungul anilor, a cucerit piața cu capacitatea de a combina în mod optim flexibilitatea producției artizanale și calitatea procesării industriale.

balcoane din lemn

Pe lângă uși de exterior și uși de interior din lemn stratificat, Dingotrans mai produce: ferestre din lemn stratificat, scări interioare din lemn, balustrade, balcoane din lemn, produse de bricolaj. Toate produsele sunt soluția ideală pentru orice spațiu de locuit sau comercial datorită caracteristicii lor de a se integra perfect în orice tip de mediu și de a răspunde nevoilor pentru fiecare client.