Produse industriale din cauciuc diversificate, la preţ de producător

Produse industriale din cauciuc diversificate, la preţ de producător

Datorită rezistenței naturale a cauciucului la apă și aderenţei oferite de un covor de cauciuc, acest produs este o opțiune de pardoseală care va fi remarcabil de ușor de întreținut. Când este instalat, măturarea este mai mult decât suficientă pentru a înlătura resturile și, dacă covorașul este suficient de scurt pentru a fi ridicat în siguranță, poate fi scuturat la fel de ușor. Pentru o curățare mai amănunțită, un mop umed va curăța murdăria, iar dacă covorașul de cauciuc este situat în exterior și este complet cauciucat, atunci poate fi spălat foarte ușor cu un furtun și lăsat să se usuce.

Cauciucul EPDM a fost dezvoltat ca un înlocuitor al cauciucului natural, dar datorită performanțelor sale mai bune în anumite condiții specifice, precum rezistența la condiții de climă, îmbătrânire, coroziune, acizi și alcalii, abur, abraziune, apă, EPDM-ul este acum preferat în fața cauciucului natural.

Caracteristicile covoarelor din cauciuc EPDM:
+ Se pot utiliza in gama de temperaturi cuprinsa intre -30 .. + 100 °C;
+ Proprietăți fizico-mecanice bune;
+ Rezistenta la ozon;
+ Rezistenta la raze ultraviolete;
+ Rezistenta la variații de temperatura;
+ Rezistenta la șocuri mecanice;

Utilizarea covoarelor din cauciuc EPDM:
+ Confecționarea garniturilor din cauciuc, izolații, etansari;
+ In special pentru mediul exterior;
+ In industria miniera;
+ In construcții de poduri si acoperișuri;
+ Aplicații unde este necesara o buna rezistenta la ozon, raze ultraviolete sau variații de temperatura.

Covoarele din cauciuc includ orice tip de covorașe sau acoperitoare de podea din cauciuc. Cauciucul este în mod natural rezistent la apă și oferă o aderență excelentă pe podele, făcându-l un material perfect pentru a fi folosit în covor. Datorită versalității lor, covoarele din cauciuc sunt utilizate în mod obișnuit în ateliere, săli de sport, grajduri, fabrici, magazine, aeroporturi,  alei și intrări, fabricându-se în funcție de stilul și dimensiunea de care au nevoie clienții.

benzi transportoare cauciuc

Benzile transportoare din cauciuc prezintă o mare flexibilitate, rezistență la coroziune, abraziune și o mai bună robustețe pentru a fi utilizate pentru o durată lungă de viață. Sunt potrivite în foarte multe domenii.

FORCEPLAST

FORCEPLAST, în calitate de producător covoare cauciuc, garantează buna funcționare a produselor  și  oferă modele care se adaptează oricărui tip de aplicaţie, din toate industriile. Clienții care aleg să achiziționeze covoare din cauciuc de la Force Plast primesc produse de calitate, rentabile și rapid livrate.

Un birou de proiectare modern este capabil să livreze inovaţie în toate domeniile industriale și tehnice (agroalimentar, manipulare, aeroporturi, logistică, agricultură, industria lemnului, hârtiei, topografică, producătoare de ambalaje, industria producătoare de anvelope, industria auto, etc). FORCEPLAST produce un număr foarte mare de benzi transportoare pe an pentru o mare varietate de domenii.

Pe lângă benzi transportoare, societatea din Târgu Neamț mai produce: covoare din cauciuc, garniture din cauciuc, role metalice pentru benzi transportoare, cauciucare tambur, razuri pentru lamele de deszapezire, preșuri antibacteriene, furtunuri și roți industriale, dale din cauciuc granulat, manșoane din cauciuc.

SC FORCEPLAST SRL produce si comercializeaza toate tipurile de role transportoare cu diametru intre 30 mm si 159 mm. Lungimile sunt variabile iar axul poate fi cu filet sau frezat in functie de aplicatia unde se foloseste rola.

Principalele categoriile de role transportoare pe care le producem:

  1. Role transportoare gravitationale: pentru balastiere, industrie grea, firme de curierat, sector agricol si alimentar, etc;
  2. Role transportoare antrenate sau cu actionare cu unul sau doua pinioane, simple sau duble;
  3. Role transportoare conice pentru conveioare curbe: realizam aplicatii complete pentru sectorul alimentar, farmaceutic sau productie;
  4. Role de ghidare pentru conveioare mari si benzi transportoare de mare capacitate;
  5. Role transportoare de impact cu inele de cauciuc pentru statii de sortare;
  6. Role îmbrăcate cu cauciuc pentru aplicații speciale.

VIDEO PREZENTARE FORCEPLAST

@forceplast Articole tehnice din cauciuc. 0744768117 #5pasidebine #misiuneatiktok #forceplast #benzitransportoare #rolemetalice #cauciucaretamburi #vulcanizarebenzitransportoare #montarebenzitransportoare ♬ Remember the Name (feat. Styles of Beyond) – Fort Minor