Rasfat culinar la Conacul Zaicesti din Botosani

Un loc ideal pentru a servi masa indiferent ca este vorba de mic dejun, de pranz sau de cina este restaurantul din cadrul Pensiunii Conacul Zaicesti, din Botosani. Aceasta locatie este potrivita si pentru o petrecere reusita, fie o aniversare, fie o nunta, o cumatrie sau orice alt eveniment important din viata ta, alaturi de cei dragi, de prieteni si de familie, inconjurat de o atmosfera idilica.

Meniuri diverse, apetisante, de cea mai buna calitate, din ingrediente naturale specifice bucatariei romanesti, fac obiectul restaurantului, intr-un decor cochet, deosebit. Mancarurile alese, satisfac si cele mai exigente gusturi datorita miresmelor si savorii venite din vremuri stravechi: condurul domnitei, platoul visternicului, friptura boierului, pulpa de rata cu varza calita, merindele ciobanului si multe alte bunatati.

Pensiunea Conacul Zaicesti din Botosani, se afla la 9 km distanta de oras, iar in secolul al XIX lea, a fost resedinta unui mare boier, Gheorghe Filipescu. Astazi, conacul pastreaza grandoarea si maretia acelor timpuri. Momentan, locatia este una dintre cele mai elegante din zona.

Salonul verde, o incapere cu o capacitate de 60 de locuri, oglindeste o epoca a elegantei fara cusur, inconjurata de gravuri din timpuri stravechi.

Cerdacul, o terasa mai mult decat impunatoare, poate gazdui peste 70 de oaspeti. Aici se pot organiza seri reusite, aniversari, petreceri fastuoase si vesele precum cele de Ziua Indragostitilor, 8 Martie, Revelion  si alte evenimente speciale.

La Conacul Zaicesti te poti si caza, in una dintre cele doua camere caracterizate de un decor rafinat, de o atmosfera calda care impresioneaza prin fiecare detaliu si prin dotarile de standard inalt precum mini bar, conexiune gratuita de internet, TV Flat screen si multe altele. Daca vii insotit si de copii, ii poti lasa sa se joace in Coltul Piticilor iar tu te poti relaxa in liniste.

O nunta va iesi mai mult decat reusita daca alegi ca locatie, Conacul Zaicesti. Poti inca rezerva o data pentru acest an, dar si pentru anii care urmeaza daca intr-adevar te-ai decis sa te casatoresti.

Cele trei cuvinte care descriu cel mai bine aceasta pensiune sunt: ospat, taifas si odihna. Toate trei imbinate, creeaza o atmosfera de invidiat, atat de cautata de fiecare dintre noi.

Daca esti  tanar, entuziast si ai un minim de experienta in segmentul serviciilor alimentare, poti sa faci parte din echipa conacului. Se cauta personal pentru urmatoarele posturi: ospatar, picol, bucatar si ajutor de bucatar. Poti trimite CV-ul, la adresa de mail prezenta pe site, www.conaculzaicesti.ro