Reparații telefoane în Suceava

Când ți se strică telefonul mobil doare, sunt foarte conștient fiindcă am pățit-o și eu. Cu toate acestea cei de la Service GSM Suceava se ocupă cu reparații telefoane rapid și fără probleme. Aceștia îți fac dispozitivul să fie ca înainte și să funcționeze perfect în maxim 48 de ore.

Reparații telefoane Suceava

Tu unde mergi pentru reparații telefoane mobile rapide și de încredere în Suceava? Îți recomand să apelezi la Service GSM Suceava, fiindcă sunt o companie de reparații telefoane cu service-ul localizat în Suceava, pe Calea Unirii nr. 39 bl. 92 în Stația Orizont lângă materna. Aceștia sunt specializați în reparațiile următoarelor tipuri de telefoane:

  • iPhone (iPhone 4/4S, iPhone 5/5S/5C, iPhone SE, iPhone 6/6 Plus, iPhone 6S/6S Plus, iPhone 7/7 Plus);
  • Samsung (Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6/S6 Edge, Samsung Galaxy S7/S7 Edge, Samsung Galaxy S8/ S8 Plus și alte modele precum J5, A5 și așa mai departe).

Dacă telefonul tău nu se află prin lista de telefoane precizate mai sus, poți oricând să suni la 0747 097 932 pentru a vedea dacă ai noroc și poate se pricep să-l repare și pe al tău.

Tehnicienii celor de la Service GSM Suceava sunt foarte pregătiți și calificați să efectueze o varietate de tipuri diferite de reparații incluzând servicii de înlocuire a touchscreen-ului și LCD, diagnostice, servicii de reparații diverse și înlocuire de baterii. Aceștia folosesc piese de telefoane de cea mai bună calitate pentru toate reparațiile lor și în spatele muncii lor stau nenumărații clienți mulțumiți de serviciile acordate de către aceștia.

Service GSM Suceava are o experiență de peste 15 ani în domeniu, așa că indiferent de tipul de dificultate a reparației, ei sunt acolo pentru tine și îți pun telefonul la unct. Pentru ei nimic nu este imposibil când vine vorba de telefoane mobile.

Dacă apelezi la ei, beneficiezi de diagnostifiare gratuită a dispozitivului, 6 luni garanție la orice reparație și ai parte de personal specializat disponibil oricând. Compania Service GSM Suceava este întotdeauna în pas cu tehnologia și nu este depășită de nici un fel de reparație, orice problemă ai cu dispozitvul tău este rezolvată în mai puțin de 48 de ore așa că nu trebuie să stai fără telefon prea mult.

Unul din ultimele servicii ce se efectuează la Service GSM Suceava este înlocuire sticlă Samsung S8 Plus, așa că poți să-ți dai seama de profesionalismul de care dau dovadă tehnicienii angajați acolo ocupându-se de reparația ultimului telefon apărut pe piață lansat de cei de la Samsung.