sigur la volan iasi

Sigur la Volan – scoala de soferi care iti garanteaza reusita

Cand te decizi ca este timpul sa obtii permisul de conducere, trebuie sa te asiguri ca apelezi la o scoala de soferi de incredere, cu rezultate excelente, care sa iti garanteze reusita. Este vital sa stii cum sa o alegi pe cea mai potrivita care sa iti poata oferi cunostintele si pregatirea potrivita de care ai nevoie.

Scoala de soferi „Sigur la Volan” din Iasi, este aici pentru tine pentru a instala o incredere reala si pentru a-ti spori siguranta intr-o perioada scurta, lasand grijile si ezitarea privind obtinerea permisului de conducere,  undeva in vremurile trecute. In plus, celor care nu curajul necesar de a incepe cursurile scolii, le ofera o sedinta gratuita pentru a se acomoda.

Aceasta scoala de soferi are o experienta in domeniu de aproape 20 de ani, astfel ca, in tot acest timp a acumulat indeajunse cunostinte si a colectat o istorie de succes dovedita de-a lungul anilor. Oricine poate sta acum in spatele volanului si se poate transforma intr-un sofer profesionist intr-o perioada de doar cateva saptamani.

Instructorii sunt rabdatori si extrem de prietenosi, oferind o atmosfera primitoare. Scoala de soferi dispune de cativa dintre cei mai buni instructori profesionisti, care ofera rezultate garantate si te ajuta sa economisesti bani si timp, factori valorosi in obtinerea permisului auto. Toti instructorii au abilitatile, cunostintele, experienta si pregatirea necesara pentru a pregati cursantii in mod eficient pentru a deveni soferi de incredere.

Cu ajutorul celor de la Sigur la Volan poti obtine urmatoarele categorii: AM, A1, A2, A, B, B1, C, C1, C1E, CE, D, De, BE, TR. In ceea ce priveste flota de masini, exista un numar mare de camioane, autobuze, autovehicule, toate de branduri diferite.

In cadrul scolii exista si un cabinet de psihologie, care are in vedere evaluarea psihologica a viitorilor soferi, consilierea si  gestionarea fricii de a conduce si asigura asistenta psihologica victimelor accidentelor rutiere.

Un alt motiv pentru care sa alegi Scoala de soferi „Sigur la Volan” este obtinerea de atestate soferi Iasi, certificate care sunt valabile pentru o perioada de 5 ani. Atestatele care se pot obtine aici sunt urmatoarele:

  • Atestat persoana desemnata
  • Atestate soferi taxi
  • Atestate profesori de legislatie rutiera
  • Atestate soferi transport marfa
  • Atestate soferi transport persoane
  • Atestate instructori auto
  • Atestate A.D.R
  • Atestate transport agabaritic

Daca doresti sa afli mai multe detalii referitoare la cursurile, atestatele si la activitatea celor de la Sigur la Volan, poti accesa site-ul lor, www.atestate-scoala-iasi.ro.