fabrica-rufster-acoperisuri

Rufster – soluții de top pentru acoperișuri rezidențiale și industriale

Ideea de țiglă metalică s-a născut în Scandinavia la sfârșitul anilor 70. Experiența și calitatea dovedite la nivel internațional au făcut acest material să fie un succes la nivel mondial.

Țigla metalică

este în tendințe în rândul arhitecților și constructorilor, dar acest lucru nu este influențat doar de caracteristicilor sale tehnice și funcționale, ci și datorită valorii sale estetice în creștere, în care structurile acoperișului joacă un rol proeminent.

Tabla tip țiglă metalică prezintă caracteristici atractive în diferite soluții constructive, printre care se numără o durabilitate mai mare, rezistență, viteză de instalare, versatilitate funcțională și adaptare la gusturile proprietarilor, precum și o reducere semnificativă a costurilor.

Utilizarea acestui tip de acoperiș s-a extins pe parcursul timpului nu numai în sectorul locuințelor private, ci și în cazul clădirilor comerciale, industriale și în cazul alor tipuri de clădiri.

Pe piața țiglei metalice din România, un rol foarte important este ocupat de marca Rufster  care aparține societății Olint Com SRL din Rădăuți, județul Suceava.

Filosofia organizației se bazează pe o serie de valori compuse din principii care marchează strategia de afaceri, fiind o companie care se remarcă în lumea acoperișurilor rezidențiale și industriale.

Compania oferă soluții cuprinzătoare, satisfăcând nevoile pieței și încorporând noi tendințe pentru a oferi produse și servicii reprezentate de excelență, calitate și la modă.

4-tipuri-de-tabla-tip-tigla-metalica-acoperis-Rufster

Rufster produce patru tipuri de țiglă metalică precum: țiglă metalică Celesta, țiglă metalică Nova, țiglă metalică Aqua 3D și țiglă metalică Terra.

Rufster oferă o gamă de culori standard din care se pot face comenzi pe loc, acestea fiind tot timpul pe stoc. La cerere se pot aduce şi alte nuanţe de culori RAL.

Culorile lucioase conferă o strălucire proaspătă pe orice tip de vreme iar nuanțele mate redau un aspect clasic şi elegant. Persoanele care vor să iasă în evidență cu acoperișul lor pot alege finisajul MPR.

Pentru a vizualiza culorile dorite pe acoperiș, clienții pot utiliza simulatorul prezent pe site-ul web www.rufster.ro.

Pe lângă gama variată de tablă tip țiglă metalică, Rufster mai produce: tablă cutată, tablă click, elemente profilate, sisteme de drenaj, folie anticodens, ștacheți metalici, casete pentru fațade și profile gips carton.

tabla cutata

Alegând Rufster, orice client poate beneficia de o echipă de consiliere tehnică expertă care îl va sfătui cu privire la cele mai bune opțiuni pe baza ideilor și criteriilor sale estetice.

Produsele se pot instala rapid și perfect de către profesioniștii specializați în acoperișuri.  Acestea beneficiază de garanție de rezistență și durabilitate.