Tamplaria din lemn stratificat marca Dingotrans

Tamplaria este un element important al oricarei cladiri. Lemnul este un material natural care a fost folosit pentru constructie de-a lungul secolelor. Avantajele lemnului natural sunt numeroase: rezistenta ridicata, caldura, rezistenta ridicata la frig, usurinta in manipulare, este ecologic si are un aspect atractiv.

Un copac este simbolul naturii care ne inconjoara. Radiaza caldura si confort. Oamenii care se inconjoara cu lemn arata ca ei apreciaza valorile reale, nu valorile aparente. Arborele respira, absoarbe sau emite umezeala in mediul inconjurator. Datorita acestor caracteristici, lemnul creeaza un mediu unic confortabil, din aceasta cauza producandu-se si tamplaria din lemn.

Datorita cerintelor de inalta calitate pentru tamplarie, folosind tehnologii avansate, a fost creata o noua generatie de tamplarie din lemn: tamplarie din lemn stratificat.

Unul dintre cei mai mari producatori de o astfel de tamplarie din tara noastra este Dingotrans SRL, o companie cu sediul in Targu Ocna, judetul Bacau. Firma ofera urmatoarele produse clientilor: usi de exterior, usi de interior, ferestre, glafuri de ferestre, scari de interior, balcoane din lemn si produse de bricolaj.

In cazul productiei de tamplarie din lemn stratificat experienta mesterilor isi spune cuvantul. Tamplaria este alcatuita dintr-o gama larga de produse din lemn masiv de inalta calitate si are un design remarcabil, cu finisaje de inalta calitate.

Atat ferestrele cat si usile sunt fabricate din cele mai fine esente de lemn laminat cu fibre opuse pentru a avita deformabilitatea.

Designul tamplariei marca Dingotrans este studiat in detaliu si reprezinta echilibrul potrivit intre frumusete, caldura traditiei si nevoile unei case moderne.

Folosind cele mai bune tipuri de lemn de pe piata, compania Dingotrans este capabila sa produca usi de interior si usi de exterior solide in orice dimensiune si design, iar datorita experientei combinate cu o tehnologie de inalta calitate, se pot satisface toate nevoile clientilor, atat nevoi tehnice cat si nevoi estetice. Toate usile sunt realizate cu garnituri speciale care impiedica zgomotul si curentii, manevrabilitatea si functionarea perfecta in timp.

Este important ca usile unei case sa fie usi simple, dar in acelasi timp foarte elegante. La Dingotrans acest fapt este realizabil, mai mult decat atat, usile pot fi produse in mai multe nuante, de la clasice la moderne.

Ferestrele reprezinta elementul cladirii care indeplineste majoritatea functiilor. Fereastra trebuie sa tina departe frigul si vantul, sa transmita lumina si sa lase aerul curat sa intre in incapere. Ferestrele Dingotrans sunt realizate din lemn de esenta tare: molid, stejar sau meranti, avand un grad de umiditate de 10-12%, iar profilele lor sunt stratificate din 3 lamele, imbinate in dinti fara noduri.

Un comentariu la „Tamplaria din lemn stratificat marca Dingotrans

Comentariile sunt închise.