Techno Fusion – important producator de panouri publicitare

Un important producator de panouri video RGB si de panouri publicitare cu tehnologie LED, cu animatie si text, este SC Techno Fusion SRL, companie cu sediul in Iasi. Compania detine o fabrica in Valea Lupului, loc in care se produc toate produsele comercializate, cu ajutorul a peste 50 de angajati.

In afara de aceste panouri video, firma mai produce cruci pentru farmacii, afisaje led, panouri tip banner, semne rutiere, subansamble si componente si test systems.

Portofoliul firmei cuprinde peste 1000 de clienti foarte importanti, multi dintre ei facand parte din industria farmaceutica, clienti precum Catena, Help Net, Farmarom, Polisano, Medimfarm, Farmaplus, Farmexpert, Interfarm, Ropharma, etc.

Nu doar piata din Romania este deservita de catre aceste produse ale lor ci si piata din Italia, Franta si Anglia.

Produsele sunt foarte calitative si respecta standardele europene. In general, produsele celor de la Techno Fusion se adreseaza acelor clienti care vor sa iasa in evidenta, care vor sa se faca remarcati cat mai repede.

O modalitate de a ramane pe piata este utilizarea panourilor publicitare. Publicitatea aeriana este potrivita pentru promovarea produselor sau a afacerilor, in special a celor care se afla inca in stadiul incipient. Acest tip de publicitate poate duce afacerea ta la noi culmi care cu greu ar putea fi imaginate. Vorbind despre introducerea cu impact, nu exista o cale mai buna decat utilizarea panourilor led. Acest lucru este cu siguranta mai bun decat publicitatea printr-un spatiu in ziare, care nu garanteaza cu adevarat succesul in publicitate.

Crucile pentru farmacii sunt si ele foarte importante, deoarece sunt luminoase si durabile, folosind tehnologie LED, oferind vizibilitate maxima. Acestea pot avea culorile verde, alb, albastru, rosu sau portocaliu, in functie de preferintele clientului, pot fi dotate cu jocuri de lumini specifice panourilor tip cruce farmacie, pot sa arate ora, temperatura, anumite mesaje text. Intensitatea luminoasa se poate regla, astfel incat, crucile sa fie cat mai vizibile si sa atraga atentia clientilor.

Timpul de executie este scurt iar preturile sunt competitive in raport cu experienta dobandita de-a lungul timpului si cu utilajele profesionale folosite.

Compania asigura pe tot teritoriul tarii, livrare, montaj, asistenta tehnica, instalare si service rapid tuturor produselor.

Pagina web a companiei, www.technofusion.ro este foarte bine pusa la punct si iti poate oferi toate informatiile necesare referitoare la activitatea si produsele lor precum si datele de contact.