Tendinte pentru gradina si terasa in 2017

528

In articolul de astazi vom discuta despre tendintele de mobilier pentru terasa si gradina pentru 2017. Anul acesta aduce destul de putine schimbari in tendintele pentru amenajarea spatiului verde din exteriorul casei.

  1. Farmecul materialelor naturale

Designerii de mobilier din intreaga lume au cultivat o dragoste pentru materialele naturale, in special pentru elemente exterioare realizate din lemn de esenta moale si piatra. Scaunele din rachita, rattan, bambus sunt la moda pe terasa sau in gradina ta dar si calcarul, granitul si pavelele travertin.

mobilier gradina

       2. Obiectele vechi se pot asocia cu elemente moderne

Articole reconvertite si reinnoite si-au facut aparitia pe scena mobilierului de terasa cu mult timp in urma, iar aceasta tendinta va persista si in 2017, de asemenea. Printre elementele de gradina, bucatile de paleti vor fi cele mai populare. Totusi, in acest an, mesele realizate din structuri de lemn vor iesi in evidenta cu un strat de vopsea actualizat. Vom vedea tot mai mult mobilier din paleti vopsit in albastru inchis, verde pamantiu sau bej taupe.

tendinte 2017 mobilier

       3. Acoperirea terasei

In acest an tot mai multi proprietari isi vor echipa zonele de divertisment din aer liber cu acoperisuri improvizate sau permanente. In cazul in care acoperisul tau prezinta semne de uzura, este momentul perfect pentru a fi reparat sau modernizat.

acoperis terasa

       4. Culoare pentru estetica moderna

Culoarea mobilierului ofera o doza de estetica contemporana si contribuie la realizarea unei bune asocieri cu exteriorul casei. Pentru o abordare eleganta, cu detalii de culoare, poti folosi nuante de verde, albastru, gri, rosu si bej, toate acestea facand o ambianta sofisticata si sprintena in zona gradinii tale.

       5. Terasa, un loc de joaca confortabil pentru toate varstele

In afara de utilizarea sa ca spatiu de divertisment in aer liber, terasa va avea si alte scopuri in acest an. Poate fi folosita ca si spatiu de joaca, dar alaturi de un gratar pe carbuni va deveni o bucatarie in aer liber. Terasa este un loc dedicat distractiei si familiei pentru toti membrii familiei, toti bucurandu-se de putina relaxare aici.

gratar carbune

       6. O atingere vintage cu stil si caldura

Terasa este un loc in care carisma antica intalneste designul secolului XXI, iar mesele din lemn vor fi acoperite cu materiale textile cu imprimeuri retro. Loc de odihna, aici se imbina detalii din beton, de piatra sau metalice, cum ar fi fier forjat, cupru, otel inoxidabil sau alama, materiale care sunt la moda in 2017. De asemenea, terasa este locul in care ti se pare ca timpul sta in loc.

Designul pentru terasa va continua sa evolueze in acest an, care vine cu idei jucause de culoare, textura si materiale imprumutate din natura. Mobilierul din paleti, piatra naturala si lemnul, detaliile metalice, spatiile multifunctionale, detaliile vechi vor oferi un decor elegant si confortabil pentru distractie si relaxare pentru membrii familiei tale in aer liber.