Panouri solare

Tomibena – furnizor de soluții de încălzire ecologice

Compania Tomibena comercializează soluții de încălzire ecologice cum ar fi peleți de lemn, brichete rumeguș, panouri solare. Momentan, ocupă locul 1 în ceea ce privește vânzările de produse BIO, reușind în același timp să protejeze natura prin produsele comercializate.

Tomibena comercializează saci cu peleți la preț de producător și asigură livrarea gratuită a produselor.

Peleții din lemn înlocuiesc perfect anumiți combustibili fosili precum cărbunii, petrolul, gazul natural sau lemnul. Aceștia pot fi utilizați în șemineuri, centrale, sobe. Având o rată redusă de cenușă de doar 0.78 și o rezistență mecanică mare, garantează economie maximă de consistență a granulelor pe termen lung. Ei oferă un confort ridicat al încălzirii cu mase lemnoase, indiferent că sunt folosiți în sobe sau în centrale, aprinzându-se ușor chiar și cu ajutorul unui aprinzător automat.

Peleții Tomibena sunt de 3 feluri:

  • Peleți din rumeguș de rășinoase Schweighofer. Prețul acestora este de 19.49 lei/ sacul dar în cazul ridicării din depozitul Tomibena, prețul lor este de 17.99 lei/ sacul.
  • Peleți din fag și molid. Prețul acestora este de 19.99 lei/ sacul dar în cazul ridicării din depozitul Tomibena, prețul lor este de 17.99 lei/ sacul.
  • Peleți din molid BIG BAG 1 tonă. Prețul acestora este de 1254 lei/ tonă, cu ridicare din depozitul Tomibena.

Brichetele din rumeguș reprezintă cel mai nou și cel mai ecologic produs destinat încălzirii locuințelor. Atât din magazinul online Tomibena.com cât și din depozitul din Vicovul de Sus, se pot achiziționa la preț de producător, brichete rumeguș pentru cuptoare, cazane de lemn, șemineuri, sobe. Acestea se pot cumpăra la pachete de 10 kg, cantitatea minimă fiind de 1 palet care conține 96 de saci de bricheți. Prețul unui pachet este de 11.99 lei. Brichetele au o putere calorică mai mare decât cea a lemnului și o perioadă de ardere mai mare decât lemnul și cărbunele.

Panourile solare de la Tomibena pot furniza cam 60-70% din necesarul de apă caldă menajeră anual fără nici un consum de energie convențional și cu costuri de întreținere minime. Un astfel de sistem este o investiție inteligentă care se poate amortiza în câțiva ani.

Panourile solare comercializate de Tomibena sunt următoarele:

  • Panou solar din inox cu capacitatea de 150 litri. Prețul acestuia este de 1567 lei.
  • Panou solar din inox cu capacitatea de 200 litri. Prețul acestuia este de 2007 lei.
  • Panou solar din inox cu capacitatea de 250 litri. Prețul acestuia este de 2354 lei.
  • Panou solar presurizat cu capacitatea de 122 litri. Prețul acestuia este de 2354 lei.
  • Panou solar presurizat cu capacitatea de 150 litri. Prețul acestuia este de 2854 lei
  • Panou solar presurizat cu capacitatea de 200 litri. Prețul acestuia este de 4282 lei.

! În lunile iulie și august, clienții care fac o fotografie panoului solar montat pe casă, dau share pe pagina personală de Facebook cu link către www.tomibena.ro, primesc CADOU 5 baxuri de 10 kg de brichete din lemn.