transport rutier de marfuri international

Transportul rutier de mărfuri rămâne una dintre cele mai importante modalități de livrare a bunurilor în Uniunea Europeană

Într-o interacțiune dinamică între clienți, angajați și sisteme foarte specializate, compania Orient din Rădăuți, județul Suceava furnizează soluții de transport personalizate, flexibile și productive pe uscat, pe mare și prin aer.

Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul transporturilor, societatea Orient SRL este recunoscută ca fiind una dintre cele mai flexibile firme și unul dintre cei mai siguri furnizori de servicii logistice și transporturi atât în România cât și în țările în care activează.

În cadrul acestei firme se realizează următoarele activități: transport mărfuri intern și internațional, transport agabaritic, închirieri macarale, service auto, import și distribuție piese de schimb pentru autoturisme și autocamioane.

În tot acest timp, cheia succesului companiei se datorează următorilor factori: dezvoltarea organizației, dezvoltarea și optimizarea procedurilor de afaceri, consolidarea relațiilor interne și externe, concentrarea asupra mediului, crearea de relații pe termen lung printr-un parteneriat strâns cu clienții și colaboratorii firmei, motivarea angajaților.

ORIENT are sedii deschise atât în Rădăuți, județul Suceava cât și în București, Timișoara, Arad și extern în Viena.

Conducătorii auto au o vastă experiență în transport care este necesară pentru a se descurca și pentru a livra mărfurile în condiții de siguranță și fără daune.

Echipa ORIENT este reprezentată de profesioniști, de oameni experimentați în transporturile internaționale de mărfuri și în cele agabaritice. Aceștia se asigură și monitorizează atent ca graficele de timp să fie respectate iar mărfurile să ajungă la destinația dorită în intervalul promis. Oricând, clienții interesați pot obține informațiile necesare cu privire la transportul bunurilor lor apelând numerele de telefon ale companiei: (004) 0753 093 365 sau (004) 0744 765 915.

Colaborând cu Orient, vei obține cotații avantajoase a prețurilor, încadrarea transporturilor în orarele de deplasare și o disciplină exemplară.

Cum transportul rutier rămâne una dintre cele mai importante modalități de livrare a bunurilor în Uniunea Europeană, Orient și-a dezvoltat o flotă proprie de peste 100 de autocamioane moderne, care să facă față tuturor cererilor pe care le au.

În anul 2018, compania ORIENT SRL a fost premiată în cadrul Galei Tranzit, ocupând locul 17 din 100 cele mai bune firme de transport românești, top publicat de revista Tranzit.

ORIENT logo

Compania are încheiate parteneriate cu companii mari producătoare de electrocasnice, electronice, utilaje agricole, automobile, etc.

ORIENT poate fi partenerul tău de încredere pentru toate activitățile de transport de care ai nevoie. Dovada acestui lucru se regăsește în numeroasele relații pe termen lung construite cu partenerii lor. Află mai multe detalii despre acest lider în transporturile interne și externe de marfă, accesând site-ul web www.spedorient.com.