Inchiriaza un Mos Craciun

Un Moș Crăciun amabil nu doar de sărbători

Moș Crăciun ne înveselește an de an sărbătorile, vizitând fiecare casă în care membrii familiei îi așteaptă cu emoție și nerăbdare. După ce tot anul s-au străduit să fie mai ascultători, cei mici așteaptă venirea Moșului pentru a-i răsplăti, cu darurile sale îndestulate.

Sărbătorile de iarnă sunt o ocazie de reuniune a familie, de revedere a celor dragi și de petrecere a timpului împreună. Familia se strânge în jurul mesei bogate, împărtășind împreună frumoasele amintiri și trăiri. Vocile colindătorilor le umple sufletul de bucurie și speranță, iar magia sărbătorilor le inundă casa. Copiii așteaptă cu nerăbdare venirea Moșului și primirea darurilor mult așteptate.

Deoarece aceasta este o ocazie mult dorită ți așteptată de copiii, este bine că părinții să stabilească din timp toate detaliile, pentru ca această amintire să rămână vie în sufletul copiilor.

Moș Crăciun este unul dintre cele mai iubite și așteptate personaje, care se distinge de toate celelalte prin înfățișarea sa caldă și primitoare, prin bunătatea și iubirea acestuia pe care o manifestă față de copii. Moș Crăciun este un bătrânel cu barbă albă și lungă, ce poartă un costum roșu, este încălțat cu bocanci de zăpadă și poartă ochelari de vedere. Acesta este nu întârzie să apară, ci an de an oferă daruri bune celor ce au fost ascultători și cuminți.

Pe tot parcursul anului, copiii trimit scrisori Moșului, pentru a îl asigura că au fost cuminți și pentru a spune lista lor de dorințe. După ce scrisorile ajung și sunt citite cu atenție, atelierul Moșului este umplu de multe daruri ce urmează să fie trimise copiilor. Moș Crăciun, ajutat de spiridușii acestuia, împachetează cu grijă darurile mult visate de copiii, pentru a fi gata de livrare. Moșul pleacă tocmai de la Polul Nord, vizitând fiecare casă în noaptea de 24 spre 25 decembrie, pentru a lăsă darurile. Acesta intră în interiorul caselor pe ușă, sau pe horn și lasă darurile sub pomul frumos împodobit de toți membrii familiei.

După ce cadourile sunt dăruite, Moșul pleacă cu încredințarea că va reveni și anul viitor, dacă cei mici vor rămâne ascultători. Cei mai obraznici se vor strădui mai mult să fie mai cuminți și ascultători, pentru ca să nu îl supere pe Moșul.

Majoritatea părinți întâmpină probleme la alegere persoanei potrivite pentru a juca rolul de Moș, de aceea cei de la inchiriazamoscraciun.ro le vin în ajutor acestora prin echipa sa care pune la dispoziție 30 de Moși cu barbă naturală, spiriduși și 30 de mașini de transport. Aceștia sunt o echipă ce au făcut mulți copiii fericiți, care garantează o amintire de neuitat și momente pline de fericire și voie bună.

Înfățișarea Moșului trebuie să reflecte cât mai mult imaginea clasică a bătrânului Crăciun, de aceea este mai bine să apelați la o echipă cu experiență, decât să deghizați un prieten sau o cunoștință. Astfel evitați orice mic accident care poate strica surpriza, iar copiii vor fi fericiți de întâlnirea cu Moș Crăciun.

De asemenea, costumul roșu, ochelarii de vedere, bocancii de iarnă și sacul cu daruri sunt indispensabile.

Barba este elementul de autenticitate a bătrânului Crăciun, de aceea este important ca persoana care va juca rolul Moșului să aibă o barbă lungă și albă. Pentru a evita micile neplăceri, în cazul în care copiii vor vrea să verifice autenticitatea bărbii, tot mai mulți părinți apelează la un Moș cu barbă naturală.

După întâlnirea cu Moșul, ei mici vor fi încurajați să fie ascultători și anul viitor pentru ca bătrânul Crăciun să îi viziteze din nou iar bucuria să fie și mai mare. Copiii vor rămâne cu o mare speranță și bucurie în suflet, iar magia sărbătorilor le va inunda inimile!

Crăciunul este una dintre cele mai adorate sărbători, încă din vremuri îndepărtate, fiind așteptată cu emoție și nerăbdare atât de cei mici, cât și de cei mai mari. Acesta este o ocazie de revedere a celor dragi și a împărtășirii de amintiri și trăiri frumoase.

Dacă toate detaliile vor fi stabilite din timp, surpriză va fi pe măsură iar copiii vor fi fericiți de întâlnirea cu Moș Crăciun. Atunci aceștia vor putea afirma #credinmoscraciun iar magia Crăciunului le va inunda sufletul de speranță și bucurie!