Bobine electrice, importator și distribuitor național MHP STORE

Bobine electrice, importator și distribuitor național

Bobinele electrice sunt concepute pentru a oferi performanțe de vârf atunci când vine vorba de aplicații pentru gadget-uri de inginerie. Echipamentele electronice necesită utilizarea unor astfel de bobine pentru funcționare. Alimentarea electrică se realizează prin bobine care sunt proiectate pentru a oferi performanțe excepționale.

Internetul este una dintre sursele preferate prin care poți cumpăra aceste bobine electrice. Există numeroase site-uri care comercializează asemenea produse. Tot ceea ce trebuie să faci este să găsești produsul cel mai potrivit care îți poate oferi cele mai bune performanțe.

Poți găsi bobine electrice în magazinul online Pompehidraulicestoc.ro și în depozitul MHP – Pompe Hidraulice. Acest furnizor este un importator și un distribuitor național de pompe hidraulice și bobine electrice. În continuare, vom prezenta câteva modele de bobine electrice disponibile:

Bobină distribuitor 220VAC, 30-33W

Bobină distribuitor 220VAC, 30-33W– Aceasta este o bobină electrică produsă de Parker pentru curent alternativ 220VAC, 30-33E, cu diametrul interior de 22mm și cu lungimea de 44mm.

Bobină distribuitor 220VAC, 30-33W

Bobină distribuitor 24VDC, 12W– Acest model de bobină electrică produsă de către Parker are diametrul interior de 13mm și lungimea de 34mm.

Bobină distribuitor 12VDC, 14W- un model de bobină electrică produsă de către Parker cu diametrul interior de 13mm și lungimea de 40mm.

Bobină distribuitor 24VDC, 30W- un model de bobină electrică produsă de către Parker cu diametrul interior de 19mm și lungimea de 54mm.

Bobină distribuitor 12 VDC, 32W- Acesta este un model de bobină electrică produsă de către Parker cu diametrul interior de 22mm și lungimea de 50mm.

Bobinele se pot comanda telefonic la numerele 0728 930 034 sau 0721 231 094 de luni până vineri între orele 09:00-18:00.

În afară de bobine electrice, din MHP – Depozitul de Pompe Hidraulice, se mai pot achiziționa următoarele produse: pompe hidraulice pentru macarale, pompe hidraulice pentru combine, pompe hidraulice pentru utilaje, pompe hidraulice pentru tractoare, pompe fabricanți OEM, pompe hidraulice pentru stivuitoare, pompe hidraulice pentru autogunoiere, supape hidraulice, acumulatori hidraulici, distribuitoare hidraulice.

MHP – Depozitul de Pompe Hidraulice este reprezentat de o echipă tânără de ingineri pasionați care lucrează în domeniul pompelor hidraulice din anul 2005, învâțând continuu și acumulând experiență alături de clienții lor. Aceștia încearcă tot timpul să ofere clienților pompe hidraulice de înaltă calitate într-un timp cât mai scurt și  la un preț corect și convenabil.

Depozitul, cel mai mare din țară de acest gen, dispune de un stoc considerabil de pompe hidraulice cu roți dințate, simple, duble sau triple care pot livrate rapid oriunde în țară.

MHP STORE magazin online

Află mai multe detalii despre MHP – Depozitul de Pompe Hidraulice, bobine electrice si alte produse pe pagina web www.pompehidraulicestoc.ro/catalog/bobine-electrice-85.