clorura calciu tehnica

Cauți un furnizor specializat de clorură de magneziu și calciu?

Clorura de calciu este un compus solubil de calciu și este utilizată în multe scopuri.

Una dintre principalele sale întrebuințări este reprezentată de faptul că acționează împotriva înghețului. Ea are câteva proprietăți fizice și chimice extraordinare care o fac un compus special. Se folosește pentru precipitarea altor compuși deoarece este solubiă. De asemenea, este utilizată ca agent de uscare în multe reacții chimice, deoarece absoarbe umezeala foarte repede.

clorura de calciu

Clorura de calciu are un punct de îngheț extrem de scăzut și o greutate specifică mare. Este foarte utilă în aplicațiile de dezghețare și răcire.

Atunci când temperaturile sunt apropiate de punctul de congelare, se poate utiliza sare. Cu toate acestea, atunci când temperaturile sunt extrem de scăzute cam -20, -30 grade Celsius, sarea devine mai puțin eficientă în topirea zăpezii. Din această cauză, se folosește această soluție care ajută la dizolvarea ușoară a gheții și a zăpezii.

Un alt compus la fel de important este clorura de magneziu, a cărei funcție comună este tot cea de agent de decongelare. Pudra de clorură de magneziu este presărată pe drumuri și trotuare înainte ca temperatura să atingă punctul de îngheț. Aceasta reduce formarea zăpezii pe șosea și îmbunătățește condițiile de condus. Un alt avantaj în utilizarea clorurii de magneziu ca agent de dezghețare este faptul că nu interferează cu utilitățile electrice subterane. Este de asemenea, folosită ca agent de suprimare a prafului pe drumuri și în case.

Compania WorldSalt Industries din Roman, județul Bacău poate fi partenerul tău de nădejde care îți poate furniza soluții ecologice de deszăpezire cum ar fi clorură de calciu tehnică sub formă de granule sau fulgi și clorură de magneziu sub formă de fulgi.

Produsele furnizate sunt de cea mai bună calitate, au un preț competitiv și sunt destul de greu accesibile pe piața din România.

Clorura de calciu achiziționată de la WorldSalt Industries poate fi folosită la prevenirea și combaterea zăpezii, poleiului, gheții de pe drumuri, autostrăzi, parcuri, trotuare, aeropurturi, gări, parcări. Clorura de calciu tehnică este un compus perfect pentru parcările subterane, rampe, suprafețe în pantă care sunt acoperite de polei și zăpada.

Clorura de calciu poate fi eficientă un interval de 72 ore de la aplicare, topind și împiedicând reformarea poleiului.

Compania asigură colaboratorilor săi consultanță de  specialitate pentru ca ai săi clienți să aleagă cele mai potrivite articole pentru profilul lor de activitate.

Cauți un furnizor specializat de clorură de magneziu și calciu?

Află mai multe detalii despre compania WorldSalt Industries accesând site-ul web www.worldsalt.ro/despre.php și mai multe informații importante referitoare la cele două tipuri de cloruri disponibile accesând pagina web www.worldsalt.ro/clorura-calciu-magneziu.php.