Vila Moldavia Class

Hai pe partia de schi Nemira, din Slanic Moldova

O destinatie perfecta din tara noastra pentru schi din acest sezon de iarna este statiunea Slanic Moldova din judetul Bacau. Partia Nemira asteapta amatorii sporturilor de iarna pentru momente de distractie in compania celor dragi.

Partia, una dintre cele mai noi si mai moderne din Romania,  a fost inaugurata in anul 2014 si are o lungime de un kilometru jumatate, nivelul sau de dificultate fiind unul mediu iar gradul de atractivitate este unul deosebit de ridicat in randul turistilor. Partia este prevazuta cu telescaun, instalatie de inzapezit artificial si nocturna.

Statiunea bacauana, numita si Perla Moldovei, este renumita pentru izvoarele sale de apa minerala, cu efecte curative si sunt foarte vizitate de catre turisti. Alte atractii importante ale statiunii sunt: Parcul central, cascada, 300 de scari, poiana Pufu, platoul Dobru, cazinoul, sala de sport,  salina de la Targu Ocna, manastirile si monumentele comemorative, etc.

Pentru cei care doresc sa petreaca macar doua zile in aceasta oaza de relaxare, este necesara o unitate de cazare care sa ofere cele mai bune servicii. Una dintre ele este Vila Moldavia Class, o vila care are o capacitate de cazare de 6 apartamente spatioase, de 65 mp fiecare. Unitatea este pozitionata la o distanta de 700 metri de centrul statiunii si la 500 metri distanta de partia de schi Nemira, in apropierea DN12B.

La fiecare etaj se afla cate 2 apartamente, fiecare dintre ele oferind confortul unui hotel modern. Ele sunt compartimentate intr-un living mare, un loc de servit masa, un dormitor cu pat matrimonial, o baie de serviciu, o bucatarie dotata si utilata si un balcon.

Oaspetii care doresc sa se relaxeze o pot face, la sauna si la jacuzzi din cadrul vilei. Pentru cei care vin cu copiii, s-a amenajat o zona speciala cu loc de joaca, foisor acoperit si balansoar. Dintre serviciile gratuite oferite amintim internet wireless si parcarea supravegheata video. In cadrul vilei se pot organiza seminarii, training-uri si petreceri, intr-o sala multifunctionala, pusa la dispozitie.

Tariful pentru o noapte de cazare la Moldavia Class este de 350 lei/ noapte/apartament, tarif valabil pentru 2 adulti si maximum un copil de sub 6 ani, pana la data de 5.04.2018. Check-in-ul se poate face incepand cu ora 15:00 iar check-out-ul se poate face pana in ora 11:00. Tariful include doar cazare fara masa.

Daca doresti mai multe detalii despre cazare, rezervari sau date de contact poti suna la numarul de telefon 0745137129, sau poti accesa pagina web: www.moldaviaclass.ro.