Importanţa cutiilor de carton şi avantajele acestora

533
Cutii de carton

Cutiile şi recipientele de carton au devenit părţi inseparabile din vieţile noastre. Acestea au crescut atât de semnificativ încât există referinţă pentru a măsura cantitatea de cutii din carton fabricate şi folosind acest număr ca şi indicator economic al puterii industriale dintr-o ţară.

Este adevărat, peste 3 sferturi din toate bunurile perisabile sunt livrate într-un tip de cutie de carton.

Cum au ajuns cutiile de carton în special atât de populare încât să fie capabile să vorbească despre competitivitate şi rata de creştere a întregii economii sau pieţei? Cutiile de carton vin în diferite forme şi începutul lor şi proliferarea pot fi urmărite încă din anii 1800. Popularizarea masivă a acestora nu a venit până la începutul secolului al 20-lea ce până la o extindere cu timpul industrializării în Statele Unite ale Americii şi Europa. Acum cu pieţele în creştere precum Brazilia, India, Rusia şi China, poate fi rezonabil să ne aşteptăm ca, cutiile de carton să treacă printr-o altă fază puternică o dată cu cererea mare.

Creşterea stabilă a cutiilor de carton şi ambalajelor ar putea fi contribuit la dorinţa în creştere pentru dezvoltare durabilă şi tehnologia îmbunătăţită de colecţie. Peste 75 la % din cutiile de carton din Statele Unite ale Americii sunt reciclate şi refolosite ulterior. Acest lucru creează abilitatea de a organiza administrare a silviculturii bine plănuită şi a o scala după cum sugerează fluctuaţiile.

Folosirea cutiilor de carton

Folosirea cutiilor de carton este esenţială pentru protejarea bunurilor şi produselor. Cel mai bun lucru pentru folosirea cutiilor de carton este că sunt uşor accesibile şi ieftine.

Poţi găsi cutii de carton peste tot, în supermarketuri, în industrii, în magazine mici şi în case.

Ambalarea prin cutiile de carton este excelentă pentru papuci, haine, accesorii mici şi aşa mai departe.

Dinosans este o companie care se ocupă de fabricarea de cutii de carton şi comercializarea acestora. Dacă intri pe website-ul companiei poţi găsi un calculator de preţ, configurându-ţi dimensiunile şi numărul de bucăţi dorite şi vei obţine un preţ pentru eventuala ta comandă. Ce poate fi mai uşor decât atât?

Avantajele ambalarii în cutii de carton

Flexibilitate

  • Pot fi tăiate, îndoite, lipite şi capsate;
  • Cu ajutorul cartonului poţi face o cutie de orice dimensiune şi formă.

Siguranţă

  • Cutiile de carton sunt uşoare şi sunt uşor de manipulat şi transportat;
  • Cutiile de carton asigură o siguranţă completă a bunurilor şi previne mărfurile împachetate de a fi deteriorate;

Disponibilitate

  • Poţi găsi cutii de carton peste tot în aproape orice regiune;
  • Disponibile în diferite forme şi design-uri.

Costuri

  • Sunt ieftine şi oferă o modalitate uşoară de împachetare şi transport al bunurilor;
  • Costă mai puţin decât ambalarea cu plastic.